MarkkinointiviestintäHittituote!

42

Hinta tunnilta. Palveluun sisältyy mm.
 • Sisällöntuotanto
 • Graafinen suunnittelu
 • Kampanjat
 • Viestintä

PYYDÄ TARJOUS

Tutustu tarkemmin

Taloushallinto

42

Hinta tunnilta. Palveluun sisältyy mm.
 • Taloushallinnon digitalisointi
 • Talouskonsultointi (controller)
 • Palkanlaskenta
 • Reskontra ja avustavat kirjanpitotehtävät

PYYDÄ TARJOUS

Tutustu tarkemmin

Tekninen säätö

45

Hinta tunnilta. Palveluun sisältyy mm.
 • Markkinoinnin automatisointi
 • Kotisivujen suunnittelu ja toteutus
 • SEO
 • Analytiikka

PYYDÄ TARJOUS

Tutustu tarkemmin

JuoksuassariEdullisin!

32

Hinta tunnilta. Palveluun sisältyy mm.
 • Henkilökohtainen assistentti
 • Juoksevat asiat

PYYDÄ TARJOUS

Tutustu tarkemmin

Konttoripirkko

36

Hinta tunnilta. Palveluun sisältyy mm.
 • Aulaemäntä
 • Toimistoassistentti

PYYDÄ TARJOUS

Tutustu tarkemmin

Promoassari

32

Hinta tunnilta. Palveluun sisältyy mm.
 • Messupromoottori
 • Konsulentti

PYYDÄ TARJOUS

Tutustu tarkemmin

Strategiat

52

Hinta tunnilta. Palveluun sisältyy mm.
 • Viestintä- ja markkinointistrategiat
 • Konsultointi

PYYDÄ TARJOUS

Tutustu tarkemmin

Blogit, somet, nettisivujen leiskaaminen, sisällöntuotanto, uutiskirjeet, graffat, logot, graafiset ohjeistukset, länderit, kampanjat, arvonnat, printit, tiedotteet ja mitähän vielä? Ihan kaikki kuitenkin, mitä sun lafkan tarvii äkkiseltään markkinoida ja viestiä.

Meillä tykätään kaupallisuudesta, ja aina ekana mietitään, että mitä teidän pitää myydä ja kenelle. Siitä se sitten lähtee. Mieluiten tehdään arvokkaita ja tuottoisia töitä, kuin vain nättejä mainoksia. Myyväkin kun voi olla nätti ja ihana.

Ollaan salaa täyden palvelun mainos- ja markkinointitoimisto, mutta ilman hyytävää hintaa. Meidän mielestä hyvän viestinnän pitää olla kaikkien ulottuvilla, nyt kun ajatkin on muuttuneet sillai, ettei se ole mitään ydinfysiikkaa. Tuottamista enemmänkin.

Talosta löytyy kauhee kasa loistavia markkinointiviestijöitä. Tästä on tullut nimittäin meidän hittituote.

TALOUSHALLINTO

Hallitaan taloutta. Mieluiten digitaalisesti, mutta ruutuvihkokin käy, jos se on sun juttu.

Debet ja Kredit menee paikoilleen tarkkojen talousassareiden avustuksella – me hoidetaan suvereenisti niin palkat, maksatukset kuin se himmee laskuvuorikin siit äkkii piiloon.

Taloushallinnon #SuperAssarimme ovat erityisesti yrittäjän henkisen balanssin ylläpitäjiä. Olemme nimittäin erikoistuneet ratkomaan monimuotoisia KELA- ja verohallinto-ongelmia, sekä pelaamaan tilitoimistojen kanssa sun kuukauden raportoinnit miellyttävästi läjään. Tämä osataan, koska tiedetään, millaista se yrittäminen välillä voi olla.

Niin joo! Mikäli juna tuntui mennen jo lujaa ohi, niin me autetaan digitalisoimaan sun taloushallinto. Ei mitään hätää! #ProCountor

Tilaa #TalousAssari!

TEKNINEN SÄÄTÖ

Tilaa #Tekniikka-Assari!

Me väännetään nettisivut alusta loppuun. Wöördpressii ja Wixii, kevyttä kenttäkoodailua kokispullojen seassa kotikellarissa. Sieltä syntyy jälkeä, jonka voi aistia esimerkiksi tältä sivustolta. Omien pienten kätöstemme kädenjälkeä.

Lisäksi hoidetaan tietenkin kaikkee vaikeeta ja hankalaa, kuten SEO:t ja analytiikat. Pohditaan digipolut valmiiksi ja synkronoidaan tarvittava SaaS-perhe mahdollistamaan digitaalisen markkinointiautomaation.

Taikasanoina tähän; Funnel ja Inbound.

JUOKSUASSARI

Tilaa #JuoksuAssari!

Meidän triathlon-assareinakin tunnetut Juoksu#SuperAssarit kipaisee sun asioilla kylillä: Käy hakeen kaupasta patterit ja tuoreemman maidon, apteekista Bepanthenin kutinaas, ja pelastaa muutenkin ylimitoitetun päiväsi jonottamalla Elisa-kaupasta ne tietenkin unohtuneet prepaid-liittymät työpaikkaharjoittelijoille, pesettäen samalla sun hirveen nätin Ford Fiestan.

Homma kuin homma, kyllä hoituu!

KONTTORIPIRKKO

Tilaa #Konttoripirkko!

Lähes perinteisen mallin toimistoassistentti aka konttoripirkko pelastaa sun päivän. Konttoripirkko voi työskennellä viekussasi toimistollasi, tai löydät hänet sovitun kanavan kautta tarvittaessa esimerkiksi suoraan puhelimestasi. Meidän konttoristit kulkee sun taskussa kotona ja maailmalla, varaa lentosi, majoituksesi ja hammaslääkärisi. Pirkot ratkaisevat vaikeatkin ongelmasi ja järjestävät esimerkiksi tarvittavan henkilökunnan haluamaasi projektiin tahtomaasi aikaan.

Oma, mutta niin ihanan harmiton vuokrakonttoristisi tekee vain sen työn mitä tarvitset, ja lähtee sitten pois. Ei ylimääräisisä kuluja, ei ahdistusta siitä, ettet ole keksinyt päivään riittävästi töitä. Ehei. Old school on semmoista, sanotaan me.

Pirkkojen lisäksi saatavana myös Pekkoja, jos ne on enemmän sun juttu.

PROMOOTIO

Tässä me ollaan hyviä! Ollaan opittu rakentamaan messuansoja siten, että liidauksesta on tullut taidetta ja tuloksista huikeita. PR.❤

Ja tietty meiltä löytyy ne ihanat ja edustavat bisnesmalliston seminaariedustajat, jotka ohjaavat kallisarvoiset vieraasi hymyillen ja hienotunteisesti ensimmäisestä kulmasta oikealle, jonka jälkeen tulee portaat ja siitä ensimmäinen ovi vasemmalla, niin siellä se wc on.

Tilaa #PromoAssari!

STRATEGIAT & JUONIMINEN

Tilaa #Strategia-Assari!

Me uskotaan meidän asiakkaisiin. Siellä tunnetaan omat palvelut ja tuotteet. Tiedetään asiakkaat ja miten niitä kohdellaan, hyvin.

Joskus kuitenkin on semmonen tilanne, että kaikki tämä uusi digidigimaailma hämmentää, ja välillä on sitten vaikea valita niitä ihan parhaita viestintäkanavia ja tapaa, millä mölyttäis, jotta asia menis kohinasta läpi pokalle.

Näistä hommista meille on kertynyt vuosien varrella hyytävästi kokemusta. Meidän asiakkaat edustavat kaikenlaisia eri toimialoja ja bisneksiä. Löytyy mies ja koira-yrityksestä kansainvälisiin konserneihin. Ihan kaikkea. Jos siinä ei opi, mikä on toimivaa strategiaa ja missä taas mennään lujaa metsään, niin ei missään.

Meillä on ilo, kunnia ja ylpeys nähdä useiden toimialojen kasvua ja kukoistusta uuden äärellä.

Eli. Jos sua yhtään hämmentää, niin me konsultoidaan. Tehdään esimerkiksi workshop -tyyppisiä brainstormauksia kimpassa teidän kanssa, ja luodaan suunnitelmia, joita sitten on helppo lähteä toteuttamaan.

Jotkut hullut kutsuvat meidät ihan puhumaan stagelle. Kertomaan uudesta työstä, liiketoimintojen digitalisoinnista ja siitä, miten aikaa hallitaan ja kuinka bisnes lähtee skaalaan.

TIIMIN VUOKRAUS

Tilaa #Assariarmeija!

Ihmiset on vähän semmosia, että yksi osaa lukea ja toinen kirjottaa, ihan kuin siinä ikivanhassa sketsissä meidän lapsuudessa – ai sä et ollu sillon vielä syntynyt?

Kuitenkin! Parvi on usein parempi kuin yksi. Meillä tehdään niinkin, että asiakkaalla on itsellään ainoastaan toimitusjohtaja, ja kaikki muut toiminnot on työnnetty meidän ongelmiksi.

Eli sä voit lähteä sinne Bora Boralle ja jättää yrityksen meille. Hoidetaan kaikki. Taloushallinto, markkinointi, myynti, kehitys ja siivoojapalveluiden kilpailutus.

Delegoi ja nauti.

Toinen juttu tiimissä on sitten se osaamispoolin kartuttaminen. Markkinointiprojekteja tehdään useimmiten kimpassa, koska kun yhdellä on se sisällöntuotanto hallussa, niin ei se ole välttämättä malttanut opetella taivuttamaan sitä WordPressiä SEO-ystävällisesti.

Me valitaan parhaat tekijät avuksesi, kun sun tarvitsee saada jotain aikaiseksi. Sitten kun on valmista, me mennään kiltisti pois. Vuokraa tiimi vaikka vain tunniksi.

TONTTUPALVELU

Tilaa #Tonttupalvelu!

Sinulla on varmasti muutakin tekemistä kuin lahjojen miettiminen, joten tee joulustasi helpompi ja anna Wannadon Tonttupalvelun hoitaa yrityksenne pukinhommat.

Wannado Tonttupalvelun tontut toimittavat haluamasi kortit, suklaat ja viinit sinne minne haluat – niin ettet huomaakaan.

Hintoihin lisätään arvonlisäveroa 24 %. Toimeksiantaja vastaa mahdollisista materiaalikulukorvauksista.
Laskutamme työt kahden viikon välein, 7 pv. netto.
Huom. #SuperAssarien käyttö saattaa aiheuttaa riippuvuutta!