SuperAssarit

Palvelevat SuperAssarit ovat Wannadon ehdoton ylpeys. Kun tarvitset apua myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon tai muun toimistotehtävän suorittamiseksi, saat sitä nopeasti, ketterästi ja korkealaatuisesti.

Wannadon SuperAssarit yhdistävät työssään lähi- ja etätyötä. Tapaat oman assarisi niin usein kun haluat ja tarvittaessa saat tilattua pikatöitä vaikka tekstarilla. Palvelun ehdoton suola on kuitenkin se, että SuperAssarit työskentelevät tiimissä: sinun ei tarvitse ohjata assaria, vaan hoidamme sparraukset, ohjaamisen ja laadunvarmistuksen sisäisesti. Saat tilaamasi työt mahdollisimman valmiina ja voit keskittyä omiin töihisi.

Premium-Assistentin hinta määräytyy tehtäväkentän mukaan, alkaen 35 € / h + alv.

  1. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva assistenttityyppi tai palvelukokonaisuus
  2. Kuvaile alustavasti työtehtävät ja kesto
  3. Täytä laskutus- ja työn suoritusosoite
  4. Vahvista tilaus tai pyydä lisätietoja palvelusta
  5. Keskity olennaiseen tai tee jotain kivaa. Saat meiltä tilausvahvistuksen tai lisätietoja pyytämästäsi palvelusta, eikä aikaakaan, kun assarimme jo hoitaa annetut tehtävät!

Toimistoassistentti hoitaa toimistosi perusrutiinit: mapittaa sopimukset, skannaa kuitit, soittelee tilitoimistoon ja hakee kaupasta maitoa. Wannadon toimistoassistentti tulee paikan päälle silloin kuin tarvitset: vaikkapa yhtenä päivänä viikossa tai joka päivä. Jos toimistosi on mobiili, myös assistentti voi toimia etänä ja kyseessä on silloin hieman edullisemmat virtuaaliassistenttipalvelut. Teemme myös kokopäiväisiä sijaisuuksia. Super-Toimistoassistentti palvelukseesi alkaen 35 € / h + alv.


 Markkinointiassistentti toteuttaa niin digitaalista kuin perinteistäkin markkinointia ja viestintää yrityksen suunnitelmien mukaisesti. Wannadosta saat apua myös laajempiin markkinointikysymyksiin, sillä yhteistyössä Markkinointitoimisto Tilanteen kanssa toteutamme myös kokonaisia kampanjoita niin sähköisesti kuin paperillakin. Meiltä tarvittaessa myös graafinen suunnittelu. Laita meille tarjous tulemaan niin katsotaan, osuuko tarpeenne markkinointiassistentin vai markkinointiviestintäasiantuntijan tontille. Super-Markkinointiassistentti palvelukseesi alkaen 35 € / h + alv.


Talous- ja hallintoassistentti hoitaa laskut, reskontran, kuitit ja viranomaisilmoitukset. Wannado on erikoistunut sähköisen taloushallinnon asiantuntijuuteen ja suosittelemme asiakkaillemme ProCountor-taloushallinnon ohjelmistoa. Wannadon talousassistentti toimii yhteistyössä teidän hallintonne ja valitsemanne kirjanpitäjän kanssa. Super-Talous- ja hallintoassistentti palvelukseesi alkaen 35 € / h + alv.


Tapahtumapalvelut on yksi Wannadon erityisosaamisalueista. Saat meiltä tapahtumaasi sen mitä tarvitset – apukäsiä, suunnitteluapua, ilmoittautumispalvelut tai vaikka koko tapahtuman koordinoinnin. Hoidamme sekä bisnes- että viihdetapahtumia aina pikkujouluista tuotelanseerauksiin ja festareihin. Meillä on alalla vahvat kontaktit ja hyvät sopimukset. Tapahtumapalveluissa assistentin hinta määräytyy hoidetun tehtävän ja tapahtuman laajuuden mukaan, alkaen 29€/h + alv.