Mikä ihmeen Digiassistentti?

Älä murehdi roikkuvia hommia, vaan värvää avuksi digiassistentti

Ideana on se, että jos sulta puuttuu jotain osaamista tai aika ei yksinkertaisesti riitä kaikkeen, meiltä voi vuokrata näppärän käsiparin avuksi. Meillä on yli 40 digiassistenttia, joilla kaikilla on omia superpowereita. Löytyy markkinointiin ja viestintään liittyvää jeesiä, nettisivu- ja hakukoneoptimointiguruja, brändi- ja tapahtumavelhoja, taloushallinnon taitajia ja superhyviä graafikoita. Hoidamme myös asiakaspalvelua, juoksevia asioita ja mitä nyt yhdessä keksitäänkään. Digiassistentti voi tulla hääräämään toimistollesi tai työskennellä joustavasti etänä, ja se tekee tästä kaikesta tietysti entistäkin helpompaa ja siistimpää.

Meillä on maailman kätevin tuntilaskurisysteemi, joten tiedät tarkalleen, mihin aikaamme käytämme. Sinä määrittelet deadlinen, työtehtävät ja toteutustavan. Pysymme sovituissa raameissa ja teemme laadukasta jälkeä ilman, että kukkarosi kevenee liikaa. Lisäksi me ollaan luonnollisesti joukko superhyviä tyyppejä, joiden kanssa on helppoa ja kivaa työskennellä. Käypä #Superassarit-sivulla tutustumassa osaajajoukkoomme, ja värvää avuksesi kovan luokan digiassistentti.

Assarikaupasta löydät hinnastomme ja työtehtävät, joista meiltä löytyy rutkasti kokemusta. Muun muassa näitä digiassistentteja meiltä löytyy:

#Superaspa: Vastaamme puheluihin puolestasi, kuittaamme sähköpostit ja autamme asiakkaitasi chatissa. Meiltä saat tarvittaessa myös erittäin päteviä ja nopeita juoksuassareita sekä toimistopirkkoja käyttöösi!

Markkinoinnin #SuperAssari: Jos Facebook-päivitykset tökkivät, blogissa ei ole tapahtunut mitään kuukausiin, sisällöntuotanto ontuu ja nettisivutkin ovat jotain sinne päin, meiltä löytyy apu.

Taloushallinnon ja kirjanpidon #SuperAssari: Hoidamme palkat, laskut, Kela- ja veroasiat digitaalisesti tai perinteisellä ruutupaperimallilla. Ihan miten sovitaan.

Tekniikan #SuperAssari: Nettisivut alusta loppuun, SEOt, SEMit ja kaikki muu tekninen tekeminen hoituu näissä näppärissä kätösissä.