We are Wannado

Wannado is a digital assistant and problem-solving service. 
We do your unfinished work remotely, flexibly, and effectively.

#teamwork #growth

Wannado's story

Wannado has grown from a few employees’ promotional and assistant service to an international company with tens of #SuperAssistants working in a variety of assistant and expert roles. Our core business and values ​​have stayed with us despite the fast growing pace. We are a flexible partner for your business, helping in all areas, from marketing to sales, customer service, consultation, and more.

Every #SuperAssistant and customer can utilise the superpower of swarm intelligence and teamwork. Areas of expertise grow with the team, and we are able to respond (in many languages) to all business problems, resource issues, and new challenges. We always adapt to the customer’s needs – if need be, we will recruit more experts to help out. We will grow with you and help you to grow your business!
wannado-tiimityo-syylliset-anna-irina

#Psssst.. Seuraa meitä somessa!

#etänäjaläsnä

Tiimityö ja SuperAssarit – miten homma toimii?

Pyrimme aina tarjoamaan helpon ratkaisun juuri siihen tarpeeseen, johon asiakas kaipaa apua – oli se sitten assarointia, taloushallinnointia tai vaikka koko markkinoinnin ulkoistaminen. Asiakas saa luotettavan yhteyshenkilön, jonka takana on tarpeen mukaan kokonainen #SuperAssari-tiimi. Asiakkaan oma #SuperAssari tai tiimi tekee töitä osin tai kokonaan etänä sovittuja viestintäkanavia ja työkaluja käyttäen. Voidaan tulla myös teidän järjestelmiin, jos se helpottaa työtänne! 

Team Leaderit ja sparraus tiimityönä takaa, että laatu pysyy aina korkealla ja kehitymme uusille leveleille. Meillä kasvetaan, kehitetään ja kehitytään sekä koulutetaan jatkuvasti. Tutustu meidän #SuperAssareihin ja syyllisiin, jotka ovat syypäitä Wannadon pyöritykseen! 

#wannado

Helppoa ja ihanaa!

Me halutaan auttaa, siellä missä ei omat resurssit riitä! Yhteistyö räätälöidään asiakkaan tarpeisiin ja tilanteisiin sopivaksi. Työtä tehdään etänä tai läsnä, toivottuja välineitä ja kanavia hyödyntäen. Tarpeen mukaan tarjoamme myös asiantuntija- ja strategiapalveluita, ja otamme isompia kokonaisuuksia haltuun.

Helppous

Me halutaan tuottaa aitoa lisäarvoa, ja helpottaa asiakkaan elämää. Yhteistyö kanssamme on mutkatonta. Mukaudumme yhdessä sovittuihin kanaviin ja prosesseihin.

Laatu

Tiimityön tarjoama parviäly takaa, että ratkaisuja sparraillaan yhdessä, ja työt tarkastetaan. Pyrimme aina parantamaan työmme laatua ja tavoittelemme yhä parempia tuloksia asiakkaillemme.

Joustavuus

Yhteystyö meidän kanssa on aina joustavaa – ei sitoumuksia tai kiinteitä palvelupaketteja. Asiakas saa apua joustavasti tarpeeseen, etänä tai läsnä.

#etätyö #joustotyö

Kansainvälistyminen

Etätyö mahdollistamassa kansainvälistymistä ja kasvua! Tiimityö sujuu Wannadolla saumattomasti eri alojen osaajien kesken monen maan välillä. Kasvava ja kokoajan kokemustaan lisäävä tiimimme pystyy vastaamaan myös kansainvälisiin haasteisiin ja tarpeisiin. Autamme mielellämme asiakkaitamme etätyön ja kasvun haasteissa.  

Miten helsinkiläisestä assaripalvelusta tuli kasvava, kansainvälinen assistentti- ja asiantuntijaverkosto? 

Wannado on aina vastannut asiakkaan tarpeisiin – ei oota ei myydä. Tästä ja tekijöiden kovasta osaamistasosta on seurannut, että Wannado on ottanut haltuun kaikki yrityksien operatiiviset toimet, ja lisää osaamispankkia jatkuvasti.  

Joustava etätyö mahdollistaa, että tiimi voi tehdä töitä paikasta huolimatta. Kerran omat palkat tuli laskettua sademetsässä, ja markkinointisuunnitelmia ja Googlen mainoksia on laadittu Thaimaan auringon virkistämillä aivoilla. 

 

 

Kun Suomessa kasvutahti oli kiihtynyt, päätti Irina lähteä hakemaan uusia ongelmia Aurinkorannikon Fugesta. Uuden byrokratian ja kv-bisnesmaailman opettelun ohessa verkostot ovat kasvaneet aivan valtaviksi. Meillä on Espanjassa ja muualla Euroopassa suuri poppoo ihania asiakkaita ja kova tiimi! 

Helsingin ja Fuengirolan toimipisteiden lisäksi vakiotyöntekijöitä on meillä Englannissa ja Ranskassa. 

Virtuaaliassareille ja digiosaajille maailma on pieni paikka! <3 

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme!

Offices

Finland

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
superassistants@wannado.fi

Spain

Wannado Superassistants S.L
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Billing

Billing address

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
invoicing@wannado.fi

Invoice address

Operator: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Invoice address: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7