Minni Multamäki

Toimistotyön #SuperAssari

Minni täällä, uusin lisäys Wannadon #SuperAssarit-tiimiin. Olen Assari isolla A:lla – asiakaspalveluhenkinen ja aina valmiina auttamaan. Lähes koko työurani olen tehnyt asiakaspalvelutyötä assistentin roolissa myynnin, ostojen tai toimistotyön parissa.

Olen toiminut niin IT-alalla myynnin taustajoukoissa, terveydenhuoltoalalla kuin myös talviurheiluvälineiden maahantuonnissa ostotiimin assarina. Dynaaminen ja kehittyvä tiimi saa minut loistamaan. Parasta osaamistani pääsen näyttämään vaikuttaessani taustalla ja edistämällä tuellani muiden onnistumisia. Erityiskiitosta aiemmista tehtävistäni asiakaspalvelutyössä puhelimitse ja kasvotusten olen saanut tavastani työskennellä sekä asiakaskohtaamisten hoitamisesta ystävällisesti, asiallisesti ja tehokkaasti asioita aikaansaaden.

Langat pysyvät käsissäni myös kotona, jossa häärään uusioperheen ja harrastuksena nelijalkaisten karvaisten kavereiden kanssa. Koirat ja hevoset ovat lähellä sydäntäni.

Nautin tiimityöskentelystä, mutta sen ohella hoidan myös itsenäiset työtehtävät rautaisella ammattitaidolla. En karsasta rutiineja vaan päinvastoin nautin niistä – ne luovat päivästä mielestäni täydellisen!

Äidinkieleni on suomi, ja lisäksi minulta taittuu englanniksi työskentely.

#Supervoimat

Asiakaspalvelija rautaisella työkokemuksella

Aikaansaava – monet langat pysyy käsissä

Hymyilee paljon

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!