Erään yhteistyökuvion tarina

Wannado Tampere Business meeting

Tiina: Päädyin puolivahingossa ja hyvin lyhyellä varoitusajalla Tampere Business Meetiin. Olin pakannut päivän täyteen Brella-tapaamisia ja oivallisia puheenvuoroja, ja olin myös henkisesti varautunut siihen, että tulisin törmäämään tuttuihin kasvoihin Tampereen ajoilta. Ehdin myös pyörähtää expon puolella, ja jossain vaiheessa hurjassa ihmismäärässä luoviessani näin edessäni tutun hymyilevän hahmon vuosien takaa – hei toihan on Kati! TBM-hulinassa emme ehtineet puhua kuin sen verran, että ehdottomasti täytyy puhua lisää, ja jotain meidän täytyy yhdessä myös tehdä.

Kati: Olin yhteistyökumppanina mukana järjestämässä TBM-tapahtumaa. Parasta koko perjantaissa oli valtava määrä tuttuja, vanhoja tuttuja ja toki myös uusia! Usean ihmisen kanssa sovittiin, että ”palataan pian taas asiaan paremmalla ajalla”. Jokainen meistä tietää, että harvoin näin kuitenkaan käy.

Paitsi, että silloin en tiennyt, että jotkut oikeasti tekevät niin. Maanantaina soi puhelin ja Tiina soitti. Enpä olisi vielä sen n. 30 sekuntia kestävän kohtaamisen TBM:ssä tai reilun tunnin mittaisen puhelun jälkeen uskonut, että tässä ollaan! Yhteisiä intressejä ja mahdollisuuksia on valtavasti! Niistä isoin otettu askel on tietenkin se: Että sain Tiinan takaisin elämääni ”muutaman vuoden” tauon jälkeen ja vieläpä koko Wannadon yhdeksi Toisen Toimiston verkoston osaksi! Tiina – mitä veikkaat, että ehditään saada yhdessä ja erikseen aikaan vielä tämän vuoden aikana?

Tiina: Tässä kohtaa täytyy todeta, että herran tiet ovat tutkimattomat, mutta ainakin mun tampereellakäyntifrekvenssi on noussut joillain sadoilla prosenteilla aiemmista vuosista. TBM:n jälkeen Kati houkutteli mut heti kahden viikon päästä uudestaan Toiselle Toimistolle, ja nyt on kalenterissa jo merkinnät 19. ja 20.9 sekä 26.9. ja niissä kaikissa lukee että Tampere. Ja tietysti soitin Katille, koska mulle oli yhdessä lilansävyisessä silmänräpäyksessä ilmiselvää, että Kati on ihana, ja että Wannadon ja Toisen yhteistyössä on pelkkiä etuja saavutettavissa. Nyt jo on mahdollistettu aivan uusia bisneskuvioita, joista ei vielä vajaa kuukausi sitten ollut tietoakaan. Tarve on selkeä ja me vastataan siihen.

Kati: Näinhän siinä sitten kävi. Nyt Wannadolla ja Toisella Toimistolla on alkamassa ihana kuherruskuukausi (ja todennäköisesti myös pidempi suhde kuin vain kuukausi). Molemmat haluamme toisillemme hyvää – kuten kaikissa uusissa suhteissa. Vähän flirttaillaan keskenämme, mutta mikä tärkeintä ja bisneksen kannata merkittäväintä: Haluamme esitellä toisillemme kaikki ”meidän ihmiset ja yritykset”, mitkä tunnemme ja ketä voisimme yhdessä tai erikseen jollain tavalla auttaa. Usein laukalle lähteminen ei vaadi kuin yhden yhtä kajahtaneen ihmisen. Ihmisen, jonka kanssa kaikki se, mistä yleensä vain puhutaan, muuttuukin todeksi. Tiinan ja Wannadon kanssa tullaan tekemään vielä ihmeitä yhdessä. Kiitos Tiina, että olet ja toit myös Wannadon palvelut osaksi arkeamme!

Kirjoittaja
Tiina Kuningas
Wannadon #SuperAssarit
Hustler

Kirjoittaja
Kati Haikola-Mehtälä
Toinen toimisto
Business Pimp

SuperAssarit ovat Wannadon aikaan ja paikkaan sitoutumattomia työelämän vapaustaistelijoita ja ongelmien ratkaisijoita. Multityötä tekevä Wannado Oy on Irina Viitalan ja Anna Degerholmin yhdessä vuonna 2011 perustama SuperAssariyhteisö, johon kuuluu yli 50 markkinointiviestintään, tehtävien digitalisointiin, tapahtumatuotantoon ja sihteerityöhön erikoistunutta ketterää tekijää. #SuperAssarit 

Toinen Toimisto ei ole vain tila, se on tunne. Tunne kuuluvuudesta ja yhteydestä.
Tunne siitä, että on osa jotain isompaa kokonaisuutta. Tunne siitä, että kaikkea ei tarvitse eikä pidä jaksaa yksin. Toiselle toimistolle jokainen ihminen on tärkeä, tulit sitten käymään päiväksi tai on tarkoituksesi olla meillä pidempään. Pienetkin kohtaamiset mahdollistavat isoja asioita ja synnyttävät uusia ideoita. Me nostamme kanssasi maljan onnistumiselle ja autamme vastatuulessa eteenpäin. Meillä arki on parhaimmillaan sitä, että viikonloppuna odotat maanantain tulevan.

Wannadon #SuperAssarit kertovat

Blogissamme käsittelemme ajankohtaisia aiheita työelämästä, työilmapiiristä, tiimityöstä, digitalisaatiosta ja markkinoinnista kansainvälisen etätyöyhteisömme näkökulmasta. Blogia raapustavat Wannadon #SuperAssarit, aikaan ja paikkaan sitoutumattomat työelämän vapaustaistelijat ja ongelmien ratkaisijat sekä Wannadon perustajat Anna Degerholm ja Irina Viitala.

Uusimmat artikkelit

Seuraa meitä

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7