Meillä on jo monta fania, joilta me ollaan saatu ihailevaa fanipostia. Lue säki!

”Käytämme SuperAssaria kaikkiin juokseviin asioihin ja sellaisiin teknisiin härvellyksiin, mitä ei kannata itse opetella: kotisivutunkkaukset, sähköpostisuorat, kuvatarpeet jne jne. Assarit tukevat meidän arkeamme niin, että saamme keskittyä meitä kiinnostaviin ja innostaviin hommiin.

Yhteistyömme on mutkatonta, äärettömän nopeaa ja luotettavaa.

Suosittelen SuperAssaria kaikille, mutta muistutan, että assaria pitää käyttää! Ei se pipokaan taskussa lämmitä.”

Riina Jokinen, Suhdetoimisto Kram.

”Ohjelmistoyrittäjät on jo vuosia käyttänyt SuperAssareita, sillä meillä on monia erilaisia töitä tehtävänä, kuitenkaan voimatta nimetä yhtä varsinaista virkaa. SuperAssareiden avulla olemme saaneet osaamista ja apua myyntiin, markkinointiteknologioihin, taloushallintoon ja tapahtumajärjestämiseen joustavasti ja vaihtuvien tarpeiden mukaisesti.

Vuosien saatossa SuperAssareista on tullut kiinteä osa tekemistämme. Tiimin kompetenssit ja painotukset vaihtelevat kulloisenkin tekemisen mukaisesti, ja hyvin suuri osa työstä tehdään verkon yli. Tämä malli on kehittynyt vuosien varrella ja toimii meille erinomaisen hyvin!”

Rasmus Roiha, Toimitusjohtaja
Ohjelmisto- ja e-business ry

”Wannado on vastannut erinomaisesti muuttuvia tarpeitamme nopeassa kasvussamme ja elävässä markkinatilanteessa. Toiminta on ollut nopeaa, ketterää ja joustavaa. Työntekijät ovat ammattitaitoisia ja mukana hyvällä asenteella. Wannado on meille luotettava kumppani.”

Sami Horto, Osakas, Toimitusjohtaja
Arkkitehdit Soini & Horto Oy

”Hommat hoituu deadlinessa, olkoon katastrofitarve yöllä tai päivällä tai aamulla. Kulahtaneesta tulee vireää ja vinosta suoraa. Vaikka olisi osaavinaan itse, ei kaikkea kannata silti tehdä itse. Kirjat taittuvat, mainokset hoituvat ja nettihaasteet taklataan. Pientä ja isoa — kaikki samalla asenteella.”

Maarika Maury, CEO
Kissconsulting

Wannado - Kätevämpi henkilöstövuokraus | Asiakkaamme Fiban

”Wannadon #SuperAssarit ovat sujuvalla tyylillään ja erinomaisella tilannetajunnallaan tehneet vaativien suomalaisten bisnesenkeleiden tilaisuuksista niin suosittuja, että joudumme jatkuvasti valitsemaan niille isompia tiloja. Ennen kuin on hankkinut itselleen #SuperAssarin kaltaista apua tilaisuuksien järjestämiseen, ei yksinkertaisesti tiedä miten hyvin asiat voisivat olla. Suosittelen lämpimästi kaikille!”

Jan D. Oker-Blom, Toimitusjohtaja
Finnish Business Angels Network ry

”Oli helpottavaa ja hienoa huomata, kuinka nopeasti #SuperAssari Jenni omaksui aiemmin hänelle vieraan asian ja miten hyvin messut sujuivatkaan! – Kun tarvitsen jatkossa lisävoimia, olen ehdottomasti uudelleen yhteydessä Wannadoon!”

Anne Caglayan
Lina / Mickan trade Oy

Wannado - Kätevämpi henkilöstövuokraus | Asiakkaamme 2ns - Second Nature Security

”Olemme 2NS:llä olleet hyvin tyytyväisiä AdWords-kampanjamme tuloksiin ja kustannustehokkuuteen. Aiemmin kampanja maksoi enemmän ja klikkejä tuli vähemmän, nyt kampanja on Wannadon assareiden toimesta optimoitu niin että saamme enemmän klikkejä meille relevanteilla hakusanoilla aiempaa edullisemmalla hinnalla”

Mika Holmberg, Toimitusjohtaja
2NS – Second Nature Security Oy