62

Me uskotaan meidän asiakkaisiin. Siellä tunnetaan omat palvelut ja tuotteet. Tiedetään asiakkaat ja miten niitä kohdellaan, hyvin.

Joskus kuitenkin on semmonen tilanne, että kaikki tämä uusi digidigimaailma hämmentää, ja välillä on sitten vaikea valita niitä ihan parhaita viestintäkanavia ja tapaa, millä mölyttäis, jotta asia menis kohinasta läpi pokalle.

Näistä hommista meille on kertynyt vuosien varrella hyytävästi kokemusta. Meidän asiakkaat edustavat kaikenlaisia eri toimialoja ja bisneksiä. Löytyy mies ja koira-yrityksestä kansainvälisiin konserneihin. Ihan kaikkea. Jos siinä ei opi, mikä on toimivaa strategiaa ja missä taas mennään lujaa metsään, niin ei missään.

Meillä on ilo, kunnia ja ylpeys nähdä useiden toimialojen kasvua ja kukoistusta uuden äärellä.

Eli. Jos sua yhtään hämmentää, niin me konsultoidaan. Tehdään esimerkiksi workshop -tyyppisiä brainstormauksia kimpassa teidän kanssa, ja luodaan suunnitelmia, joita sitten on helppo lähteä toteuttamaan.

Jotkut hullut kutsuvat meidät ihan puhumaan stagelle. Kertomaan uudesta työstä, liiketoimintojen digitalisoinnista ja siitä, miten aikaa hallitaan ja kuinka bisnes lähtee skaalaan.

Ota yhteyttä tai täytä lomake!

Strategian ja juonimisen #SuperAssarit