Oletko utelias uusia kokemuksia ja haasteita kohtaan? Kuvailisitko itseäsi tapahtumien ja messujen organisoinnin ja koordinoinnin mestariksi? Pysyvätkö punainen ja muunkin väriset langat käsissäsi tilanteessa kuin tilanteessa? Entä sanoisitko olevasi sekä itsenäinen että sosiaalinen persoona? Puhutko kaiken tämän lisäksi sujuvasti niin saksaa, ruotsia kuin englantiakin? Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme harvinainen helmi!

Haemme kansainvälistä tapahtumakoordinaattoria, jonka vastuualueisiin kuuluvat tapahtumien ja messujen suunnittelu, organisoiminen ja toteuttaminen neljässä eri maassa Pohjois-Euroopan alueella. Työnkuva muodostuu itsenäisten ja vuorovaikutuksellisten tehtävien monipuolisesta yhdistelmästä. Tapahtumien ja messujen järjestäminen ja koordinointi tapahtuvat itsenäisesti ja niiden aikainen työskentely sisältää runsaasti sosiaalista vuorovaikutusta. Aloitusajankohta sijoittuu vuodelle 2019 ja tehtävä on ainakin aluksi osa-aikainen. Järjestettäviä tapahtumia ja messuja on noin 4 kappaletta jokaisen neljän vuodenajan osalta eli yhteensä noin 16 kappaletta vuodessa.

Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen, mielenkiintoisen ja palkitsevan kansainvälisen kokemuksen erilaisten tapahtumien ja messujen järjestämisen kentällä. Tapahtumakoordinaattorin työ on vaihtelevaa, haastavaa ja luovaa sen itsenäisten suunnittelu- ja järjestelytehtävien sekä sosiaalisten kontaktien muodostaman kokonaisuuden vuoksi.

Tehtävässä menestymisen takaavat itseohjautuva persoona, vahvat kommunikointitaidot sekä hyvät organisointi- ja paineensietokyvyt. Tehtävässä arvostetaan lisäksi suuresti ulospäinsuuntautuneisuutta, yhteistyökykyä, avoimuutta ja positiivista asennetta. Tehtävän itsenäinen luonne edellyttää aikaisempaa kokemusta tapahtumien ja messujen järjestämisestä. Arvostamme myös muuta tehtävän kannalta hyödyllistä kokemusta esimerkiksi viestintään, markkinointiin ja kansainvälisellä pelikentällä työskentelyyn liittyen. Tehtävän kansainvälinen ja projektiluontoinen työnkuva edellyttää matkustusvalmiutta, joustavuutta sekä hyvää kielitaitoa saksan, ruotsin ja englannin kielten osalta. Suomen kielen taito ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä pikimmiten hakemuksesi vakuuttaen meidät ammattitaidollasi, motivaatiollasi ja valloittavalla persoonallasi. Tavoitteenamme on löytää tapahtumakoordinoinnin tähdistä kirkkain, oletko se sinä?

Työpaikan osoite Pohjois-Eurooppa
Palkkaus palkkatoive
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika projektityö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Hae työtä