KILPAILUEHDOT

Bongaa Bussi ja Voita SuperAssari Päiväksi - kilpailut sosiaalisessa mediassa.

Kuka voi osallistua?

Kilpailuun osallistuvan tulee olla vähintään 18-vuotias ja asua Suomessa. Alle 18-vuotiaat saavat osallistua kilpailuun vanhemman luvalla.

Kilpailuaika ja -palkinnot

Kilpailuaika ja -palkinnot mainitaan aina kilpailun yhteydessä Facebook- LinkedIn tai Instagram -profiilissamme. SuperAssarilla tarkoitetaan yhtä assistenttia, joka on Wannado Oy:n työntekijä. Wannado Oy määrittelee ja päättää kuka tai ketkä assistentit tekevät palkinnon arvoisen työn. Päivällä tarkoitetaan kahdeksaa (8) tuntia arkipäivän aikana. Tunnit voi jakaa useammalle arkipäivälle. Palkinto on käytettävä vuoden 2022 aikana.

Voittajan arvonta

Kilpailun voi voittaa seuraamalla kilpailun ohjeita Facebook-, LinkedIn tai Instagram -profiilissamme. Voittajan arvonta suoritetaan käyttämällä kolmannen osapuolen satunnaisgeneraattoria. Voittajan arvontaa valvoo vähintään kaksi henkilöä.

Henkilötietojen käyttö

Osallistuessasi kilpailuun, suostut siihen, että Wannado Oy voi rekisteröidä tarpeelliset yhteystiedot kuten nimen ja sähköpostiosoitteen. Voittaja merkitään kilpailujulkaisuun Facebook- LinkedIn tai Instagram -profiilissamme, jonka jälkeen voittajaan ollaan yhteydessä yksityisviestillä. Kilpailun yhteydessä antamiasi tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Kaikki luovuttamasi tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käsittelevät vain henkilöt, jotka työnsä puolesta tarvitsevat niitä. Ilmoittautumalla kilpailuun hyväksyt automaattisesti tämän ilmoituksen. Osallistuessasi kilpailuun, suostut myös siihen, että Wannado Oy voi julkaista kuvia ja videomateriaalia sinusta palkintoon liittyen ulkoisissa sekä sisäisissä kanavissaan mm. mediassa, verkkosivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.

Veroseuraamus

Wannado Oy maksaa palkintona olevien tuotteiden arpajaisveron. Palkinnot ovat voittajille verottomia.

Lisätietoja

Mikäli epäilemme vilppiä, on Wannado Oy:llä oikeus tarkistaa ja sulkea pois kilpailijoita. Wannado pidättää oikeuden poistaa loukkaavaa tai muuten häiritsevää materiaalia. Voittajilla on kaksi viikkoa aikaa vastata yksityisviestiin, jossa ilmoitetaan voitosta. Jos voittaja ei vastaa tämän ajan kuluessa, pidätämme oikeuden arpoa uusi voittaja. Osallistujan on vapautettava Facebook, LinkedIn ja Instagram kaikesta vastuusta. Facebook, LinkedIn ja Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebook, LinkedIn ja Instagram alustoihin. Wannado Oy:n täydellinen tietosuojaseloste löytyy osoitteesta: https://wannado.fi/tietosuojaseloste/

Muut ehdot ja rajoitukset

Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Mikäli järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa kilpailun ehtoja. Sisältöä muutetaan tarvittaessa kampanjan hyvän toteutumisen varmistamiseksi. Sääntöjä ei muuteta osallistujan yksityisyyden suojaa haittaavasti.

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7