Kirjanpitäjä, Helsinki

#Wannado #Superassarit

wannado-rekrytoi

Etsimme talouden ja hallinnon osaajaa, jolla on jo jonkin verran työkokemusta kirjanpitäjän tehtävistä ja ymmärrystä yritysten hallinnollisista velvoitteista. Etsimme tekijää, joka osaa ottaa tilanteet haltuunsa suvereenisti. Kun yrittäjä on säätänyt tai jättänyt säätämättä sitä omaa kirjanpitoaan ja tarvitsee pelastajaa, sinä olet se, joka tarttuu sotkua excelinkulmasta ja ryhtyy hommiin. Pitää sitten kaivaa laskuaineistoa, selvitellä kuitteja, selailla verottajan alv-ohjeita tai tehdä tilinpäätös, teet mielelläsi näitä kaikkia.

Menestykseen tarvitset siten ammattiosaamisesi lisäksi sosiaalisia taitoja ja aloitteellisuutta. Halua oppia lisää, enemmän ja uutta. Tarjoamme vastalahjaksi ajasta ja osaamisestasi palkkaa, vapaamuotoisen työympäristön, kiinnostavat asiakkaat, mahdollisuuden päättää omista työajoista (asiakkaiden toiveiden rajoissa), äärikivan ja hilpeän työyhteisön sekä jeesiä aina kun sitä tarvitset.

Nämä taidot olisi hyvä omata:

  1. Kielitaitona hyvä suomi ja kohtuullinen englanti.
  2. Hyvät tietokonetaidot, mm. riittävästi Exceliä ja muiden perusohjelmien sulavaa käyttötaitoa.
  3. Kokemusta sähköisestä taloushallinnosta, talouden ja hallinnon eri ohjelmien osaamisesta ehdottomasti plussaa. Tällä hetkellä asiakkaillamme on käytössä ainakin ProCountor, Netvisor, ALVin ja läjällinen toiminnanohjausjärjestelmiä.
  4. Kirjanpitäjän osaaminen, tilinpäätöstaidot.
  5. Hyvä kirjallinen ilmaisukyky, kyky kommunikoida ja vastata ystävällisesti kiperiinkin viesteihin suomeksi ja englanniksi.
  6. Halu auttaa meidän asiakkaitamme kaikissa heidän pulmissaan. Halu tehdä työ hyvin. Reipas mieli.

Työ alkaa heti ja on aluksi osa-aikainen. Mahdollisuus kokopäiväistymiseen on olemassa, mutta ei pakollista – meillä päätät lopulta itse omat työmääräsi. Työ on mahdollista tehdä osittain etätyönä, ja osittain sitä tehdään Helsingin keskustassa asiakkaan luona.

Työpaikan osoite Helsinki/etätyö
Palkkaus palkkatoive
Työkokemus 1- 5 vuotta
Työ alkaa heti
Työaika osapäivätyö (mahdollisuus kokopäiväistymiseen) 
Työn kesto yli 12 kuukautta
Hae työtä