Kirjanpitoa ja taloushallintoa Skhole Oy:lle

Wannado on toiminut Skholen omana talousosastona toteuttaen yrityksen talousassistentti- ja kirjanpitopalveluita. Olemme käyttäneet Skholen haluamia järjestelmiä, ja taloushallinto on rakennettu Skholen tarpeiden pohjalle. Toimimme myös neuvoa antavana kumppanina.

Asiakkaalla tarve talouden ja hallinnon kokonaisvaltaiselle avulle.

Wannadon Talousassarit ovat toimineet yritysten asialla yleensä tilitoimistojen ja yritysten välissä paikkaamassa tilitoimistojen palvelukykyä ja korkeaa hintatasoa. Kirjanpitäjän lisäksi asiakkaalla on ollut apuna asiakkuusvastaava, eli olemme tarjonneet tukea koko tiimin voimin. Vaihtuvat kirjanpitäjät tuottivat asiakkaalle haasteita, minkä takia päivittäisten taloushallinnon prosessien kokonaiskuvan hahmottaminen kaipasi apua. Kevensimme ja selkeytimme prosesseja. Autoimme ja opastimme asiakasta tekemisen kautta, ja veimme oppeja konkreettisesti käytäntöön. Ensimmäiset kuukaudet teimme tukevaa ja hallintoa parantavaa työtä, johon tarjosimme osaavaa, joustavaa ja läpinäkyvää palvelua.

Wannado läheisenä kumppanina ja yrityksen omana talousosastona

Aluksi asiakkaan kanssa kävimme läpi viikoittain juoksevia kirjanpitoasioita. Teimme taloushallintoa tiiviisti yhdessä, asiakasta opastaen. Näin myös asiakkaan ymmärrys taloushallintoa kohtaan on syventynyt. Kuukausittaisessa palaverissa kävimme asioita laajemmalla tasolla läpi, ja pidimme yrityksen tilanteen ajan tasalla. Asiakkaan toiveena oli aluksi saada enemmän tukea, ja pikkuhiljaa hallinto alkoikin pyöriä kevyemmin. Asiakkaan kanssa yhdessä toteutimme myös talouden kuukausi- ja vuosikellot, joiden ansiosta tekeminen oli järjestelmällistä.

Kokonaisvaltaisesti hoidettu taloushallinto

Wannado on auttanut Skholea ProCountor-järjestelmän ja projektinhallintajärjestelmän käytössä. Tavoitteina on ollut prosessien keventäminen, asiakkaan opastaminen ja avun tarjoaminen, juuri niillä järjestelmillä, jotka asiakkaalla on ollut käytössä. Wannadon taloushallinnon palveluiden käyttäminen on yhteistyötä assistenttien ja asiakkaan välillä. Se on opettavaista ja rakentavaa – apua saa niin läsnä kuin etänä. Aina ei ole tarvetta tai mahdollisuutta palkata omaa kirjanpitäjää, niinpä Wannadolta saa juuri sen tuntimäärän verran apua, kuin tarve on. Wannadon taloushallinnon assistentit ovat osa yritystä, ja he tunnistavat yrityksen tarpeet ja haasteet, sekä löytävät niihin ratkaisut.

Wannadon #SuperAssarit kertovat

Blogissamme käsittelemme ajankohtaisia aiheita työelämästä, työilmapiiristä, tiimityöstä, digitalisaatiosta ja markkinoinnista kansainvälisen etätyöyhteisömme näkökulmasta. Blogia raapustavat Wannadon #SuperAssarit, aikaan ja paikkaan sitoutumattomat työelämän vapaustaistelijat ja ongelmien ratkaisijat sekä Wannadon perustajat Anna Degerholm ja Irina Viitala.

Uusimmat artikkelit

Seuraa meitä

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7