wannado

Meilläpä olisi tarvetta löytää semmoinen olento, jonka luonteva elinympäristö on korporaatioiden markkinointiosastoilla. Mielellään ihminen, vaikka mitenkään ei olla suvaitsemattomia erilaisuudelle. Päinvastoin.

Lajityypillisen osaamisen pitäisi sisältää kutakuinkin tällaisia piirteitä: Lukee suvereenisti brändiohjeita ja tottelee niitä lähes kuuliaisesti. Graafikon visuaalinen silmä ja tekninen osaaminen graafikon moderneihin hilavitkuttimiin. Taitot ja kaikki pitäisi hoitua ja omaisipa vielä copywrighterin kaikki verbaaliset viat.

Kirjoitustaidot ovat erinomaiset etenkin virallisen suomen kielen osalta, mutta vääntää tarvittaessa myös ulkomaita, kuten Englantia. Ruotsi katsotaan eduksi, vaan ei esteeksi.

Lisäksi etsimämme henkilö ei pelkää insinöörejä, puhuu selkokielellä, mutta taitaa myös markkinointijargonin. Tekee minkä lupaa ja vielä vähän enemmän. Osaa koordinoida työtä tarvittaessa kollegoille ja harjoittaa ryhmätyötaitojen aktiivista ylläpitoa.

Että semmoinen tilattaisiin meille töihin. Hommat alkaa sopimuksen mukaan, eli välittömästi ihanan tyypin löydettyä. Tsekkaa täältä lisätietoja tulevista kollegoistasi: https://wannado.fi/superassarit/

Tervetuloa hommiin!

Työpaikan osoite Helsinki
Palkkaus palkkatoive
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika osa-aikainen
Työn kesto yli 12 kuukautta
Hae työtä