Markkinoinnin osaaja, Helsinki

#Wannado #Superassarit

Tarvitaan vakavahenkinen ja stabiili markkinointiviestinnän osaaja.

Paitsi että tuollaista ei ole ja semmoinen ei muutenkaan soveltuisi meille, niin käy ihan semmoinen vilkashenkinen tekijätyyppi, jolla on noin 100 vuotta kokemusta kaikenlaisista hienoista markkinointitehtävistä. Mielellään marinoituna esimieskokemuksella tai vahvalla tiimipeluritaustalla.

Hommahan nimittäin on semmonen, että pitäisi osata kaikesta kaikki ja lisäksi kyetä lehmänhermoisesti kouluttamaan noviiseimmista itseänsä parempia.

Meillä hommat tehdään tiimissä ja nyt tiimi on kasvanut niin, että tarvitaan välimallin pomoja lisää, jotta saadaan päät kolisemaan yhteen.

Osaamista kaivataan erityisesti sisältömarkkinoinnista, analytiikasta ja ylipäätään kaikesta, missä on ensitavuina di-gi ja so-me. Printtikään ei ole kuollut!

Osaat vääntää graffaa joko ihan itse, mutta vielä parempi olisi, jos sinulla on hermojarepinyttä kokemusta valmentaa graafikoita ja saada heidät tekemään sitä, mikä on oikeasti kaupallista ja asiakkaalle-yli-odotusten-toteuttamista.

Työ on alkuun osa-aikaista, mutta kokopäiväistyy ripeästi, jos niin haluat. Sijainnillasi ei ole oikeastaan väliä, pääosin tehdään etähommina kuitenkin.

Hae meille sivujemme kautta, ja jos olet mahtava, kerrot lisäksi itsestäsi videolla. Tykätään niistä!

Työpaikan osoite Helsinki
Palkkaus palkkatoive
Työkokemus yli 5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö, osa-aikainenkin ok
Työn kesto yli 12 kuukautta
Hae työtä