Markkinoinnin tukitehtävät Sortter Oy:lle

Wannado auttaa pankki- ja rahoituspalveluvertailuun erikoistunutta Sortter Oy:ta erilaisissa markkinoinnin tukitehtävissä. Joustavaa ja hyvin sujuvaa yhteistyötä on jatkunut parin vuoden ajan.

Markkinoinnin tukitehtäviä reippaalla otteella

Sortter päätyi yhteistyöhön Wannadon SuperAssareiden kanssa kuultuaan muiden asiakkaiden positiivisia kokemuksia ja suosituksia Wannadosta monipuolisena markkinointiyhteistyökumppanina. Tarjoamme markkinoinnin tukitehtäviä joustavasti ja SuperAssareiden toimenkuvaa ja tiimiä voi kasvattaa tarpeen mukaan.

Positiivisesti Wannadossa on Huhdanpään mukaan yllättänyt aito tekemisen meininki ja reipas ote työtehtäviin. Nopeisiinkin muutoksiin on pystytty reagoimaan ongelmitta. Huhdanpää on Wannadon kanssa toteutettuun yhteistyöhön kaiken kaikkiaan tyytyväinen.

Sujuva yhteistyö perustuu avoimeen kommunikointiin

Markkinoinnin tukitehtävien ja yhteistyön onnistumisessa tärkeää on työtehtävien, tavoitteiden ja aikataulujen selkeä sopiminen ja seuranta. Tarjoamme Sortterille heidän markkinointiaan tukevia palveluita sovituissa kanavissa, työn etenemisestä ja tuloksista raportoiden. Huhdanpää kiittääkin Wannadon tiimiä hyvästä, avoimesta kommunikaatiosta sekä pelisäännöissä ja aikatauluissa pysymisestä.

Wannadon #SuperAssarit kertovat

Blogissamme käsittelemme ajankohtaisia aiheita työelämästä, työilmapiiristä, tiimityöstä, digitalisaatiosta ja markkinoinnista kansainvälisen etätyöyhteisömme näkökulmasta. Blogia raapustavat Wannadon #SuperAssarit, aikaan ja paikkaan sitoutumattomat työelämän vapaustaistelijat ja ongelmien ratkaisijat sekä Wannadon perustajat Anna Degerholm ja Irina Viitala.

Uusimmat artikkelit

Seuraa meitä

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7