Hei sinä, intohimoinen ja moderni myynnin ja markkinoinnin kehittämisen ammattilainen, jolla on särmää ja valovoimaisuutta vaikka muille jakaa! Onko sinulla kokemusta aidon tuloksen luomisesta ja mahdollisesti jopa yrittäjätausta? Olisiko unelmasi työskennellä myynnin ja markkinoinnin edistämisen tehtävissä alati kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä?

Wannado etsii tositarkoituksella kokoaikaista myynnin ja markkinoinnin kehittämisen projektipäällikköä Helsinkiin tai Fuengirolaan. Etsintäkuulutettuna on sekä kokenut ja ammattitaitoinen, että nykyaikainen ja digitaalisesti valveutunut helmi samassa paketissa. Oletko se sinä?

Ideaalihakijamme on säihkyvä, sanojaan säästelemätön, itsenäisyyttä huokuva ja tuloshakuisuutta räiskyvä persoona. Varustukseen kuuluvat B2B-palveluiden myynnin asiantuntemus, eri toimialojen liiketoiminnan kehityksen ymmärrys, digimarkkinoinnin osaaminen, johtajahenkisyys sekä parhaassa tapauksessa yrittäjäkokemus. Soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai KTM) sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito tulevat myös tarpeeseen. Sosiaalisten tilanteiden varalta tarvitaan lisäksi loistavaa ihmistuntemusta sekä kameleonttimaista asennetta, joiden avulla jokaisen asiakkaan ja työntekijän kohtaaminen tapahtuu yksilöllisesti. Miksi? Koska parhaat onnistumisen kokemukset ja tulokset saadaan aikaan, kun työntekijöitä kannustetaan kukoistamaan korostamalla heidän vahvuuksiaan ja asiakkaat vakuutetaan siitä, että palvelut vastaavat aidosti heidän todellisiin tarpeisiinsa.

Tarjottimella on mielenkiintoinen ja haastava positio, jossa pääset tasapainoilemaan sopivassa suhteessa itsenäisyyttä ja ihmiskontakteja sisältävien myynnin ja markkinoinnin kehittämistehtävien maailmassa. Tehtävä koostuu lisäksi myynti- ja markkinointiviestintätiimin sekä graafikoiden johtamisesta ja valmentamisesta, asiakasprojekteista vastaamisesta sekä tuloksellisesta uusasiakashankinnasta.

Mikä on sinun salaisuutesi myynnin ja markkinoinnin kehittämisen kentällä? Entä miten motivoisit myynnillisesti suuntautunutta markkinointitiimiämme tavoittelemaan aina vain parempia myyntituloksia ja ylittämään itsensä kerta toisensa jälkeen? Vakuuta meidät siitä, että sinua loistavampaa tekijää ei tähän tehtävään löydy!

Työpaikan osoite 00200 HELSINKI
Palkkaus palkkatoive
Työkokemus yli 5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika kokopäivätyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Hae työtä

Wannado Oy (www.wannado.fi) on tulevaisuuden henkilöstöpalvelualan yritys, sillä vastaamme tehokkaasti vain ja ainoastaan asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin. Lisäksi suurin osa työtehtävistämme hoidetaan parviälyä korostaen etänä. Yksi vahvuuksistamme on lisäksi kansainvälisyys, sillä toimistomme sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Espanjassa Fuengirolassa ja rekrytoimme työntekijöitä ympäri Eurooppaa. Wannadolla työskentely tapahtuu ammattitaitoisesti ja tuloksellisesti, aina kuitenkin pieni pilke silmäkulmassa positiivista ilmapiiriä ylläpitäen. Kasvumme kiihtyessä palkkaamme jatkuvasti uusia kykyjä erilaisiin tehtäviin, joten mikäli profiilisi ei vastaa juuri nyt haussa olevaa tehtäväämme, piristä päiväämme avoimella hakemuksellasi (rekry@wannado.fi). Parhaassa tapauksessa se saattaa avata oven nurkan takana odottavaan tulevaisuuden unelmien työpaikkaasi!