Asiakkaamme etsii myyntijohtajaa

Asiakkaamme etsii myyntijohtajaa Helsingin Kalasatamassa sijaitsevaan toimistoonsa. Laita hakemus pikaisesti, mikäli tunnistat itsesi ja myynnin johtaminen on sinun juttusi!

Yritys tekee myyntiedustusta niin rakennus-, rahoitus-, vakuutus-, laskutus- ja perintä-, aktiivisuus- ja hyvinvointi-, elämänsuojelu- ja ilmoitustila-aloille. Osa myytävistä tuotteista kuuluu yrityksen omaan tuoteperheeseen. Uutta kokenutta johtajaa etsitään edellisen siirryttyä toisiin tehtäviin.

12:sta myyjän toimiston kuukausimyynti on tällä hetkellä noin 30 000 euroa. Tarkoituksena on lähteä kehittämään yritystä valittavan henkilön kanssa isosti, samalla myyntiä huomattavasti kasvattaen. Tuotteita ja hyviä sopimuksia on tarpeeksi – nyt tarvitaan työtä pelkäämätöntä tekijää, joka on sopivalla tavalla ahne. Jokainen yritykseen tuotava euro hyödyttää reilusti myös valittavaa johtajaa!

Hakijalta odotetaan:

  • Kokemusta ihmisten johtamisesta
  • Kokemusta omasta tuloksellisesta myynnistä
  • Vähintään lukiotason tutkintoa
  • Kaupallista koulutusta
  • Viiden vuoden kokemusta alalta
  • Hyviä tietojenkäsittelytaitoja

Telemarkkinointitoimiston tai myyntitiimin vetäminen sekä rekrytointi- ja koulutuskokemus katsotaan eduksi.

Yritys tarjoaa palkkaan 2000 euron kuukausipohjan, 30% provision omien johdettujen yksiköiden tuloksesta ja 750 euron takuuprovision. Tarjolla on myös 20% optio myyntiyrityksen osakkeista.

Laita hakemus aikailematta osoitteeseen mj.meskanen@gmail.com

Lisätietokyseluihin vastataan sähköpostilla. Mahdollisiin kyselyihin toivotaan myös tietoa hakijasta.

Työ alkaa saman tien tai viimeistään 20.8.2018