Osa-aikainen hallinnollinen toimistoassistentti Espooseen

Oletko joustava, iloinen ja auttamishaluinen luonne? Herättävätkö monipuoliset ja vaihtelevat hallinnolliset toimistotehtävät kiinnostuksesi? Puhuthan sujuvasti niin suomea, englantia kuin tekniikkaakin? Loistavaa!

Wannado hakee osa-aikaista hallinnollista toimistoassistenttia Espoon Leppävaaraan! Työ alkaa tammikuun puolivälissä, ja työaika on arkisin klo 914.

Tehtävä sisältää kirjanpitoon, laskutukseen ja palkkoihin liittyviä tehtäviä, kokousten, tapaamisten ja tapahtumien organisointia, asiakaspalvelua, tilausten tekemistä, postin käsittelyä, toimiston viihtyvyydestä huolehtimista sekä arkistointia. Kiinnostuksen mukaan tehtävä voi sisältää myös HR-, rekrytointi- ja kehitystehtäviä, sekä tapahtumiin ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Miltä kuulostaa?

Tarvitset jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista hallinnollisista toimistotehtävistä sekä tehtävään sopivan koulutuksen. Odotamme sinulta ennen kaikkea joustavuutta, positiivisuutta, omaa luokkaansa olevia organisointitaitoja, hyvää englannin ja suomen kielen taitoa sekä IT-natiiviutta. Vaikka osaaminen onkin avainasemassa, niin luonne ratkaisee! Myönteinen asenne, palava motivaatio ja asiakaspalveluhenkisyys takaavat tässä tehtävässä menestymisen!

Tarjoamme todella mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan kasvavassa, kehittyvässä, dynaamisessa ja vaihtelevia tilanteita sisältävässä työympäristössä. Tässä tehtävässä ei taatusti tule tylsää!

Laita motivaatiotasi ja joustavaa asennettasi välittävä hakemuksesi mahdollisimman pian hakulomakkeemme kautta tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@wannado.fi!

Työpaikan osoite Espoo
Palkkaus palkkatoive
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa tammikuun puolivälissä
Työaika osa-aikainen
Työn kesto toistaiseksi voimassa oleva
Hae työtä

Wannado Oy (www.wannado.fi) on tulevaisuuden henkilöstöpalvelualan yritys, sillä vastaamme tehokkaasti vain ja ainoastaan asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin. Lisäksi suurin osa työtehtävistämme hoidetaan parviälyä korostaen etänä. Yksi vahvuuksistamme on lisäksi kansainvälisyys, sillä toimistomme sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Espanjassa Fuengirolassa, ja rekrytoimme työntekijöitä ympäri Eurooppaa. Kasvumme kiihtyessä palkkaamme jatkuvasti uusia kykyjä erilaisiin tehtäviin, joten mikäli profiilisi ei vastaa juuri nyt haussa olevaa tehtäväämme, piristä päiväämme avoimella hakemuksellasi (rekry@wannado.fi). Parhaassa tapauksessa se saattaa avata oven nurkan takana odottavaan tulevaisuuden unelmien työpaikkaasi!