Hei sinä, erinomaisilla sosiaalisilla taidoilla ja digitaalisella ymmärryksellä varustettu huolellinen, järjestelmällinen ja kokenut hallintoassistentti! Koska olet sekä erilaisissa vuorovaikutuksellisissa, digitaalisissa että hallinnollisissa ympäristöissä kuin kala vedessä, uskomme, että tämä tehtävä kiinnostaa sinua!

Wannadolla on parhaillaan kiikarissa sosiaalisten tilanteiden, digitaalisen ulottuvuuden ja organisoinnin mestari: osa-aikainen hallintoassistentti Espooseen / etätyöhön. Työ alkaa maaliskuun alussa ja työskentely tapahtuu tarpeen mukaan asiakkaamme toimistolla Espoossa ja mahdollisuuksien mukaan etänä. Työtä on alustavasti tarjolla noin kolmena päivänä viikossa, mutta toiveistasi riippuen tehtävä voi lopulta myös kokoaikaistua.

Odotamme sinua, erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla varustettua, erilaisten ihmisten parissa viihtyvää sosiaalista taitajaa! Ihailemme loistavien digitaalisten taitojesi lisäksi kykyäsi oppia ja omaksua uusien järjestelmien mutkikkaatkin kiemurat nopeasti. Omaa luokkaansa olevat organisointi- ja ajanhallintataitosi takaavat menestyksesi hallintoassistentin tehtävässä. Korostamme lisäksi erinomaisen suomen ja englannin kielen taitosi merkitystä ja yllätymme positiivisesti, mikäli taidat myös ruotsin kielen! Arvostamme hallinnollisen osaamisesi lisäksi kokemustasi projektityöstä ja erilaisista toimintakulttuureista, tehtävän kannalta hyödyllistä koulutustasi esimerkiksi kaupalliselta alalta sekä ymmärrystäsi korporaatioista ja hierarkioista. Painotamme ennen kaikkea motivaatiotasi sekä haluasi kehittyä ja oppia lisää hallintoassistentin tehtävistä!

Tarjoamme sinulle kiinnostavan mahdollisuuden päästä hyödyntämään monipuolisten taitojesi koko palettia aina vuorovaikutuksellisten ja digitaalisten valmiuksiesi kautta lyömättömiin organisointitaitoihisi juuri sinulle sopivissa hallintoassistentin tehtävissä! Vakuuta meidät siitä, että olet ideaalihakijamme, jonka sosiaalinen pelisilmä kietoutuu digitaaliseen ymmärrykseen ja tarkkuus kohtaa tehokkuuden! Kuulisimme mielellämme, minkälaiset hallinnolliset tehtävät motivoivat juuri sinua ylittämään itsesi kerta toisensa jälkeen? Wannado toivottaa sinulle onnea työnhakuun ja iloista päivän jatkoa!

Wannado Oy on tulevaisuuden henkilöstöpalvelualan yritys, sillä vastaamme tehokkaasti vain ja ainoastaan asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin. Lisäksi suurin osa työtehtävistämme hoidetaan parviälyä korostaen etänä. Yksi vahvuuksistamme on lisäksi kansainvälisyys, sillä toimistomme sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Espanjassa Fuengirolassa ja rekrytoimme työntekijöitä ympäri Eurooppaa. Wannadolla työskentely tapahtuu ammattitaitoisesti ja tuloksellisesti, aina kuitenkin pieni pilke silmäkulmassa positiivista ilmapiiriä ylläpitäen. Kasvumme kiihtyessä palkkaamme jatkuvasti uusia kykyjä erilaisiin tehtäviin, joten mikäli profiilisi ei vastaa juuri nyt haussa olevaa tehtäväämme, piristä päiväämme avoimella hakemuksellasi (rekry@wannado.fi). Parhaassa tapauksessa se saattaa avata oven nurkan takana odottavaan tulevaisuuden unelmien työpaikkaasi!

Työpaikan osoite 00200 HELSINKI
Palkkaus palkkatoive
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika osa-aikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Hae työtä