Oletko itsenäinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu kokenut kirjanpitäjä? Kuvaavatko tarkkuus, huolellisuus ja ahkeruus sinua? Kommunikoitko lisäksi sujuvasti suomen kielellä, ja olet mahdollisesti kartuttanut kokemusta Netvisorin käytöstä sekä rakennusalan kentästä? Siinä tapauksessa etsimme juuri sinua tiimimme täydentäjäksi!

Wannado etsii vankalla kokemuksella varustettua osa-aikaista kirjanpitäjää Helsinkiin Malminkartanoon. Työtä on tarjolla 2-3 päivänä viikossa, ja työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Wannadon kanssa, ja työskentely tapahtuu asiakasyrityksemme toimistolla, joten tulet olemaan tiivis osa kumpaakin porukkaa. Hakijan toiveista riippuen työmäärää voidaan kasvattaa muiden Wannadon kautta tarjolla olevien tehtävien avulla.

Odotamme vankkaa kokemusta päivittäisistä taloushallinnon rutiineista ja kirjanpidosta, tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Ideaalihakijamme on numerotarkka, aidosti motivoitunut ja työtä pelkäämätön tekijä. Oma-aloitteisuus ja vuorovaikutustaidot tulevat myös tarpeeseen. Arvostamme lisäksi erityisesti valmista Netvisor-osaamista sekä rakennusalakohtaista toimialakokemusta. Muu järjestelmäosaaminen ja relevantti kokemus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn monipuolisten taloushallinnollisten tehtävien parissa dynaamisessa ja kehittyvässä yhtiössä keskeisellä sijainnilla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lisäksi pääset osaksi Wannadon energistä ja kansainvälistä toimintaa. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden suorittaa kuukausittaisia kirjanpidon tehtäviä aidosti itsenäisesti, joten vankka kokemuksesi ja ahkera asenteesi pääsevät toden teolla oikeuksiinsa!

Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian hakulomakkeemme kautta tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@wannado.fi, sillä täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä!

Työpaikan osoite Helsinki
Palkkaus palkkatoive
Työkokemus + 5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika osa-aikatyö
Työn kesto toistaiseksi voimassa oleva
Hae työtä

Wannado Oy (www.wannado.fi) on tulevaisuuden henkilöstöpalvelualan yritys, sillä vastaamme tehokkaasti vain ja ainoastaan asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin. Lisäksi suurin osa työtehtävistämme hoidetaan parviälyä korostaen etänä. Yksi vahvuuksistamme on lisäksi kansainvälisyys, sillä toimistomme sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Espanjassa Fuengirolassa, ja rekrytoimme työntekijöitä ympäri Eurooppaa. Kasvumme kiihtyessä palkkaamme jatkuvasti uusia kykyjä erilaisiin tehtäviin, joten mikäli profiilisi ei vastaa juuri nyt haussa olevaa tehtäväämme, piristä päiväämme avoimella hakemuksellasi (rekry@wannado.fi). Parhaassa tapauksessa se saattaa avata oven nurkan takana odottavaan tulevaisuuden unelmien työpaikkaasi!