#WannadoSales

Tehokas myynti ja buukkaus

Mitä tapahtui, kun laitettiin suomalaiset, ruotsalaiset ja norjalaiset yhdessä Wannadon Fuengirolan toimistoon? #WannadoSales tietenkin!

Oikeasti myyntiosastomme #WannadoSales lähti yritysten tarpeesta saada laadukas ja joustava buukkaus ja myyntiyhteistyökumppani. Bonuksena meillä on resursseja myydä, sopia tapaamisia ja palvella monikielisesti. Pystymme myös tarjoamaan laajempia palvelukokonaisuuksia, kuten tukea online-tapaamisissa. 

#buukkaus #myyntitykit

Laadukas myyntipalvelu yrityksesi kasvun ja kansainvälistymisen tueksi

Kokenut myyntitiimimme tekee buukkausta ja myyntiä eri aloilla toimiville yrityksille, juuri asiakasyrityksen tarpeisiin räätälöidyllä mallilla.

Pilotoimme yhteistyön alkuvaiheessa yrityksellenne parhaiten toimivan mallin. Tässä vaiheessa kartoitetaan jo olemassa oleva data ja luodaan kasvua tukevat, realistiset tavoitteet buukkaukselle tai myynnille. Tarpeestanne riippuen voimme toteuttaa tehokasta buukkausta ja asiakaspalvelua myyntinne tueksi tai ulkoistetun puhelinmyynnin aina kaupan klousaamiseen saakka

Buukkaus

Myyntitapaamisten buukkaus, asiakashankinta

B2B ja B2C -myynti

Puhelinmyynti, F2F-myynti, kustomoitu myyntiyhteistyö

Kielitaito

Buukkaus- ja myyntipalvelut eri kielillä

#Wecandoit

Ota yhteyttä kansainväliseen myyntitiimiimme ja pyydä tarjous!

Myynnin #SuperAssarit

Myynnin #SuperAssarit ovat ratkaisuhenkisiä asiakaspalvelijoita, jotka täyttävät kalenterisi tapaamisista tai kloussaavat diilit suoraan puhelimessa. #WannadoSales-myyntitiimi on kansainvälinen ja pystymme hoitamaan buukkausta ja myyntiä toivotuilla kielillä. Etunamme on vahva kokemus buukkaus- ja myyntityöstä sekä tiiminvetäjien laaja strateginen myynti- ja asiakaspalveluymmärrys.

#WannadoSales-palvelut voi yhdistää joustavasti Wannadon muihin palveluihin, kuten asiakaspalveluun tai markkinointi- ja viestintäpalveluihin.

#Tyytyväisetasiakkaat

Asiakkaamme kertovat

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7