Pitkän linjan yhteistyökumppani monipuolisen osaamisen ja jouhevan kommunikoinnin kautta

Wannado on tehnyt pitkään yhteistyötä SaaShop Oy:n ja heidän ohjelmistomarkkinapaikan Ohjelmistoja.fi kanssa, joka toimii Suomen johtavana, ketterien myynti-, markkinointi- sekä toimisto-ohjelmistojen kokonaistoimittajana. Palveluihin kuuluu oikean ohjelmiston valinnassa ja käyttöönotossa auttaminen, sekä mahdollisuus keskittää kaikki ohjelmistohankinnat yhdelle samalle laskulle. Yritys tukee myös ohjelmiston käytössä, eli kokonaisvaltainen palvelu kuuluu aina kauppaan. Lisäksi Ohjelmistoja.fi Suomessa sekä SaaShop.com Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuksia yhteistyökumppanuuksiin, jotka edistävät kaikkien osapuolten toimintaa.

Huipputason tekstejä, niin suomeksi kuin englanniksi

“Yhteistyö Wannadon kanssa sai alkunsa tarpeesta tehdä erilaisia markkinoinnin ponnisteluita. Tähän liittyen Laura Smith ryhtyi tuottamaan meille blogikirjoituksia, ja muutenkin oli jeesaamassa markkinointitekstien kanssa”, Ohjelmistoja.fi:n toimitusjohtaja Kaj Seeste kertoo.

Laura toimii Wannadolla Content & Communications Managerina. Pitkän linjan sisällöntuottajana ja markkinoijana yhdistettynä monialaiseen ja kansainväliseen kokemukseen hän sopi Ohjelmistoja.fi -yrityksen tiimiin loistavasti! Ohjelmistoja.fi on ollut erityisen tyytyväinen myös siihen, että ammattitaitoisia tekstejä luodaan sujuvasti niin suomeksi, kuin englanniksi. Puhutteleville englanninkielisille B2B-sisällöille on nyt tarve, kun SaaShop Oy:n on kansainvälistynyt USA:n markkinoinnille ja kasvattaa toimintaansa tavoitteellisesti.

“Laura tekee todella laadukkaita artikkeleita, ihan huipputason tekstejä!” Markkinointikoordinaattori Jonne Laiho jatkaa.

Ohjelmistoja.fi on erityisen tyytyväinen siihen, että sopiva tekijä on löytynyt yhteistyön alusta saakka, eikä aikaa ole mennyt perehdyttämiseen. Tarvittaessa muu markkinointitiimi on auttanut kasvavissa tarpeissa sujuvasti, kuten esimerkiksi graafisen sisällön tuottamisessa.

Markkinoinnin automaatiot ja asiakkaiden tukeminen järjestelmien käytössä

Sisällöntuotannon lisäksi Ohjelmistoja.fi on hyödyntänyt Wannadon osaamista myös teknisissä töissä. Markkinointiteknologimme Johanna “Jonna” Ahonen on toteuttanut yritykselle uutiskirjeen automaatioita, sekä auttanut Ohjelmistoja.fi asiakkaita järjestelmien käyttöönotossa. Pipedrive, Asana ja ActiveCampaign ovat ohjelmistoja, joita myös Wannado hyödyntää päivittäisessä työssään ja sen vuoksi yhteistyön laajentaminen kyseisten järjestelmien käytössä tukemiseen on ollut luontevaa.

Yhteistyö on toiminut molempiin suuntiin ja edellä mainituista ohjelmistoista mm. Pipedrive on Wannadolle hankittu Ohjelmistoja.fi kautta! Wannado aikoo keskittää myös muut ohjelmistohankintansa Ohjelmistoja.fi:lle, sillä koontilasku ja tarvittaessa tukipalvelut hoituvat siten kätevästi samasta paikkaa ammattilaisten avustuksella.

Sisällöntuotantoa, markkinointiteknologiaa, mitä vielä?

Lauran ja Jonnan antaman tuen lisäksi Wannado on auttanut yritystä myös myynnin tukitoimissa.

“Meille tuli iso määrä asiakkaita vuoden 2020 alussa. Ari Oksa soitti kaikki nämä asiakkaat läpi, kaivoi jokaisen liidin ja teki todella ison projektin puolen vuoden aikana. Yhteydenpito on muutenkin ollut todella luontevaa. Tieto välittyy hyvin ja yhteistyö toimii”, Kaj kertoo.

Ohjelmistoja.fi yritysmyynnin parissa työskentelevä Joonas Mäkiranta yhtyy kommentteihin koskien toimivaa kommunikointia:

“Kommunikaatio on pelannut kaikin puolin todella hyvin. Se on jouhevaa, helppoa ja luontevaa, ihan sama kenen kanssa teidän päässä asioi. On ollut myös ilo huomata, että teille tulee koko ajan uutta osaamista. Se tuo paljon mahdollisuuksia yhteistyöhön!”

Myös Wannadon monipuolinen palvelutarjonta saa kiitosta:

“Mietin, mitä kaikkia palveluita teiltä saa ja siinä on kyllä todella pitkä lista. On uutiskirjettä, somea, nettisivuja, graafista suunnittelua, artikkeleita ja kaiken saa myös englanninkielellä. Palvelukokonaisuus teidän päässä on kyllä laaja! Jeesiä saa aina tarvittaessa, helposti ja nopeasti, ja mahdollisia lisäpalveluita voi ottaa joustavasti käyttöön”, Jonne kehuu.

Pitkäaikainen yhteistyö on meille arvokasta ja kartoitammekin SaaShopin kanssa uusia mahdollisuuksia auttaa toinen toisiamme. Kartoitamme markkinoinnin tarpeita ja kehittämistä yhdessä, sujuvana asiakasyrityksen tiimin jatkeena.

Wannadon #SuperAssarit kertovat

Blogissamme käsittelemme ajankohtaisia aiheita työelämästä, työilmapiiristä, tiimityöstä, digitalisaatiosta ja markkinoinnista kansainvälisen etätyöyhteisömme näkökulmasta. Blogia raapustavat Wannadon #SuperAssarit, aikaan ja paikkaan sitoutumattomat työelämän vapaustaistelijat ja ongelmien ratkaisijat sekä Wannadon perustajat Anna Degerholm ja Irina Viitala.

Uusimmat artikkelit

Seuraa meitä

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7