Anatomia & Kehotietoisuus: sivuston suunnittelu ja toteutus

Mitä teimme?

Wannado suunnitteli ja toteutti Osteopaatti Jutta Aallon Anatomia & Kehotietoisuus – Kokemuksellisen anatomian opas -kirjan graafiseen ilmeeseen perustuvan raikkaan sivuston verkkokaupalla ja verkkokurssialustalla. Markkinointiyhteistyö kattoi myös tuloksellisten sosiaalisen median mainoskampanjoiden suunnittelun ja toteutuksen ja muita markkinointitoimia. Lue case story ja Jutan haastattelu blogissamme!

  • Verkkosivuston (kaupalla) suunnittelu ja toteutus
  • Verkkokurssin toteutus ja testaus
  • Mainoskampanjoiden suunnittelu ja toteutus somessa
  • Markkinointimateriaalien toteutus (esim. flyer)
  • Koulutus ja sparrailu

Miten onnistuimme?

Nettisivu- ja verkkokurssiprojektissa päästiin luomaan kustomoitu, yrityksen ilmeeseen sopiva ratkaisu, johon asiakas on ollut tyytyväinen. Toimimme pitkään asiakkaan joustavana markkinointikumppanina vastaten esimerkiksi mainoskampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä erilaisista markkinoinnin ad hoc -tarpeista. ”Erityisesti nettisivujen, verkkokaupan ja verkkokurssialustan rakentamisessa toiveisiini on vastattu. Päätin tietoisesti valita rakentaa alusta asti kustomoituna, vaikka tiesin, että se tulee vaatimaan enemmän töitä. Näin olen saanut verkkokurssin toiminnot ja ulkoasun sellaiseksi, mitä toivoin”, asiakas Jutta Aalto kertoi.
Voin lämpimästi suositella Wannado-assistentteja erilaisiin isompiin ja pienempiin yritystoiminnan tukitehtäviin. Ihanaa, kun ei yksinyrittäjän tarvitse osata tai opetella tekemään ihan kaikkea itse! Olen voinut pyytää Wannadolta mitä tarvitsen, ja jeesiä löytyy kyllä lähes kaikkeen, mitä olen osannut odottaa. Palveluiden laaja-alaisuus on todella kattava! Ja voin luottaa, että kanssani työskentelevät assarit ovat perillä koko projektista.

Jutta Aalto

Jutta Aalto on osteopaatti ja joogaopettaja missionaan auttaa asiakkaita kohti toimivaa kehoa ja syvempää kehotietoisuutta. Hän on kirjoittanut kirjan Anatomia ja kehotietoisuus – kokemuksellisen anatomian opas, sekä tarjoaa verkkokursseja teemasta.

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7