UltraLeanBusiness Oy: Kirjojen ja koulutusmateriaalien käännöstyö

Mitä teimme?

Wannado toteutti yrittäjä Antti Leijalalle (UltraLeanBusiness Oy Ltd) tietokirjojen käännöksen ja oikoluvun englanniksi, koulutusmateriaalien käännöksen ja sisällönsyötön koulutusalustalle sekä nettisivutekstien käännöksiä. Lisäksi Wannado on auttanut erilaisissa markkinoinnin ad hoc -tarpeissa ja tehnyt UltraLeanBusiness Oy:n kanssa muuta yhteistyötä. Lue asiakkaan haastattelu blogissamme!

  • Kirjojen käännös ja oikoluku (suomi-englanti)
  • Koulutusmateriaalien käännös (suomi-englanti)
  • Käännöksiä nettisivuille (suomi-englanti)
  • Koulutusmateriaalien vienti verkkokurssialustalle
  • Markkinoinnin ja viestinnän ad hoc -palvelut

Miten onnistuimme?

Käännöstyöt on toteutettu sovitussa, nopeassa aikataulussa, natiivin oikolukemana ja stilisoimana. Pitkä yhteistyö on hyödyttänyt molempia osapuolia. Asiakas Antti Leijala on työt ulkoistamalla säästänyt omaa kallista aikaansa ja päässyt keskittymään olennaiseen. Wannadon #SuperAssari-palvelut mainittiin myös Leijalan kirjassa, ja hän suosittelee palveluitamme mielellään.
Wannado on loistava esimerkki siitä, että monipuolisia ja laadukkaita palveluja voi hyvin toteuttaa etänä. Yhteistyö toimii hyvin, ja lupaukset pidetään. Minulle aikataulussa pysyminen on erityisen tärkeää. Yrittäjän aika on rahaa arvokkaampaa! Säästin ainakin 3–5kk aikaa ulkoistaessani LEAN-sales-uutuuskirjani käännöstyön Wannadolle, ja Wannadon avulla sain englanninkielisen kirjan lisäksi julkaistua myös englanninkieliset koulutukset. Erityisen tyytyväinen olen palvelun nopeuteen ja luotettavuuteen.

Antti Leijala, yrittäjä

Antti Leijala on yrityskonsultti, LEAN-kouluttaja ja tietokirjailija. Hän tarjoaa palveluitaan yrityksensä UltraLeanBusiness Oy Ltd kautta erittäin laajalle verkostolleen niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7