SaaS Finland: Sivustouudistus ja visuaalisen ilmeen jalostaminen

Mitä teimme?

SaaS Finlandilla oli tarve uudistaa niin kotisivunsa kuin visuaalinen ilmeensä. Joitain elementtejä, kuten logo ja väripaletti, oli jo valmiina mutta punainen lanka puuttui. Lisäksi sivuston toivottiin henkivän modernia fiilistä sekä erottuvan muista saman alan tekijöistä. Asiakas toivoi persoonallista otetta, energiaa ja räväkkyyttä: ja sellaistahan me tehtiin!

Sivusto toteutettiin WordPressillä ja se sisältää muutamia erityisominaisuuksia, kuten automatisoidut tapahtumapohjat, joihin asiakkaan on helppo syöttää tulevien tapahtumien tiedot. Lisäksi olemme tuottaneet uudella ilmeellä niin bannereita, somekuvia kuin Powerpoint -esityksiäkin. Uutta sivustoa voit ihailla tästä.

  • Visuaalisen ilmeen jalostus
  • Kuvien Tone of Voice ja kuvituskuvien valinta
  • Nettisivujen suunnittelu ja toteutus
  • Markkinointimateriaalin tuotanto

Miten onnistuimme?

Erottuvuutta toivottiin, ja siinä onnistuttiin! Ilme on hyväntuulinen ja energinen, olematta kuitenkaan liian räikeä. Sitä on helppo soveltaa eri käyttökohteisiin, aina uutiskirjeen kuvituksesta käyntikorttiin. Meillä oli hyvä kommunikaatio koko projektin ajan, pysyimme aikatauluissa ja saimme asiakkaan toiveet otettua huomioon teknisemmissäkin yksityiskohdissa. Sivusto on saanut hyvää palautetta käyttäjiltä ja toimii tietysti myös responsiivisesti.
Wannado on tehnyt Ohjelmisto- ja e-business ry:lle monia erikokoisia markkinoinnin tehtäviä ja projekteja. Yhteistyömme on mutkatonta ja luotettavaa, joten Wannadon valinta SaaS Finland -projektiin oli sanalla sanoen helppo.

Satu Kainulainen, Ohjelmisto ja e-business ry

SaaS Finland on Ohjelmisto- ja e-business ry:n hanke, jonka tarkoituksena on luoda vahva pohja kotimaisen SaaS-osaamisen menestymiselle. SaaS Finland kokoaa yhteen alan yritykset, uusimmat tutkimustulokset sekä järjestää mielenkiintoisia tapahtumia sekä koulutuksia SaaS-yrityksille.

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7