Sivututka: virtuaali- ja toimistoassistentti yrittäjän apuna

Mitä teimme?

Syksyllä 2021 oululaisen digitoimisto Sivututkan yrittäjäkaksikko totesi, että heillä on tarve osa-aikaiselle assistentille, joka voisi auttaa purkamaan yritykselle kertyneitä töitä. Toiveena oli löytää assistentti, joka voisi työskennellä joustavasti sekä etänä että tarvittaessa Oulun toimistolla.

Sivututkalle ulkoisen virtuaali- ja toimistoassistentin palkkaaminen tuntui helpommalta ratkaisulta kuin oman vakituisen työntekijän palkkaaminen. Syynä tähän oli se, että assistentti voitiin Wannadon kautta palkata osa-aikaisesti, ja lisäksi palvelua pystyttiin hyödyntämään juuri sen aikaa kuin tarvetta oli.

“Kuten useimmilla yrittäjillä, tuppaa asiantuntijuutta vaativan ydintyön edelle usein kertyä pientä ylimääräistä tehtävää. Tätä kuormaa helpottamaan päätimme hankkia assistentin ulkoisen palvelun kautta,” kertoo Sivututkan kehittäjä ja toimitusjohtaja Antti Rauhala.

Wannadon virtuaali- ja toimistoassistentti oli vuoden verran Sivututkan apuna helpottamassa heidän työmääräänsä. Työt hoituivat pääsääntöisesti etänä, mutta tarpeen tullen assistentti oli apuna Sivututkan toimistolla Oulussa. Assistentin pääasialliset työt liittyivät WordPress-sivustojen sisältöjen siirtoon. Tarvittaessa assistentti auttoi myös muissa tehtävissä, kuten markkinoinnin avustavissa tehtävissä. Lue Sivututkan asiakastarina blogistamme!

 

 

  • WordPress-sivujen sisällönsyöttö
  • Ohjeiden teko
  • Tiedonhaku
  • Työnäyte-kuvien luominen
  • Some-julkaisujen ideointi
  • Apu toimistolla, kuten joululahjojen lähettäminen

Miten onnistuimme?

Yhteistyö Sivututkan kanssa oli sujuvaa ja luontevaa alusta saakka. Assistenttimme pystyi helpottamaan Sivututkan yrittäjien ja heidän työntekijöidensä työkuormaa olemalla joustavasti apuna tarvittavissa tehtävissä. Saimme asiakkaalta kiitosta erityisesti hyvästä ja ripeästä työnjäljestä, sekä sujuvasta kommunikoinnista.
“Yhteistyö sujui kaikin puolin erittäin hyvin. Wannado:n avulla löysimme juuri oikean tekijän tähän tehtävään. Työt hoidettiin hyvin ja rivakasti, ja myös kommunikointi Wannado:n kanssa toimi sujuvasti.”

Antti Rauhala, Sivututka

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7