Superassarin anatomia

SuperAssarin Anatomia / Part 1: Havaintojen jakaminen yhteisössä.

On aika paljon luvattu, kun yritys lupaa myydä supertuotetta. Myytävän SuperÄmpärinkin olisi oltava vähintään ikuinen ja käyttötarkoitukseltaan monipuolisempi kuin tavan ämpärin. SuperÄmpärin olisi kestettävä kuumuutta, painoa ja pysyä ryhdikkäänä kovassakin käytössä. Mielellään ämpärin pitäisi olla kollegoitaan punaisempi, ohuempi, tyylikkäämpi ja tietenkin saumattomasti kokoontaitettava.

SuperAssarinkin on oltava enemmän. On osattava aivan hillittömästi. Tuplasti enemmän kuin perusversion. SuperAssari 2.0 on joustava, kielitaitoinen, nopea, teknisesti ja sosiaalisesti lahjakas sekä muuntaa tilaajansa muuttuvien tarpeiden mukaan ydinosaamistaan myynnistä taloushallintoon.

Kuulostaa mahdottomalta – vaan ei ole.

Mikä sitten tekee tavallisesta assistentista niin huikean, että siihen voi hyvällä pokerinaamalla liittää ilman omantunnontuskia etuliitteen Super?

Se on kuulkaa yhteisö, joka sen tekee.

Toimiva ja kommunikoiva yhteisö pystyy ihmeisiin. Kukaan ei ole yksin omien pikku taitojensa kanssa kuin yksi omien pikku taitojensa kanssa, mutta kun niihin omiin osaamisiin lisätään peili, eli kollegat, oppimishalua ilmentävä asenne sekä multiliiketoimintaympäristö, niin jatkuvalla kehittymisellä ei ole rajoitteita.

Työskentelemme hyvin mielenkiintoisessa pelipaikassa suhteessa kotimaamme toimintaympäristöön. Asiakkaitamme ovat niin pienet kuin suuret yhtiöt, yhteisöt ja yksityishenkilöt. Toimialoja emme ole rajoittaneet mitenkään, vaan assarimme palvelevat niin teollisuutta kuin yhteiskunnallisia toimijoita. Kikkailevat vaikuttajien, pienyrittäjien, korporaatiokihojen sekä perinteisten linjaorganisaatioiden että muiden kaltaistemme puolimodernien digiyhteisöjen kanssa. Ryhmämme omaksuu siten vaikutteita useilta liike-elämän sektoreilta ja oppii tuntemaan niin markkinoinnin kuin taloushallinnon kenttää laaja-alaisesti ihan perus työpäivänä. Vahingossa.

Havaintoja ei salata meillä. Oppiva yhteisö viestii ja jakaa, pohtii ääneen ja ratkaisee yhdessä. Päivittäin saamme ongelmapähkinöiden lisäksi toisiltamme suosituksia mm. uusista ohjelmista, jotka helpottavat työskentelyämme ja siten vaikuttavat positiivisesti asiakasyritystemme liiketoimintaan.

On herkullista nähdä niin paljon ja samalla silmäyksellä. Assarimme ovat kasvamassa multitalenteiksi – ja on huikean antoisaa seurata tätä kehitystä.

AssariYhteisömme omaksuu uutta kuin pesusieni. Ei ole päivää saati tuntia, jolloin emme oppisi uusia kujeita kollegalta, joka painii sinulle vieraan liiketoimintaympäristön keskiössä, pohtii viestintää, taloushallintoa, tapahtumatuotantoa tai resursointiongelmaa. Näkisi skaalautumisen iloja useilta eri toimialoilta ja hahmottaisi uuden työn tekemisen monimuotoisuutta niin maa kuin lintuperspektiivistä.

SuperAssarin juuret on yhteisöllisyydessä. Mitä itse et osaa, sen kollega taitaa.

Osaamisen jakaminen on itsensä ja ryhmän kehittämistä.

Kirjoittaja
Maarit Hyvärinen
Viestinnän ja kuvituksen #Superassari

 

SuperAssarit ovat Wannadon aikaan ja paikkaan sitoutumattomia työelämän vapaustaistelijoita ja ongelmien ratkaisijoita. Multityötä tekevä Wannado Oy on Irina Viitalan ja Anna Degerholmin yhdessä vuonna 2011 perustama SuperAssariyhteisö, johon kuuluu yli 20 markkinointiviestintään, tehtävien digitalisointiin, tapahtumatuotantoon ja sihteerityöhön erikoistunutta ketterää tekijää. #SuperAssarit 

 

Wannadon #SuperAssarit kertovat

Blogissamme käsittelemme ajankohtaisia aiheita työelämästä, työilmapiiristä, tiimityöstä, digitalisaatiosta ja markkinoinnista kansainvälisen etätyöyhteisömme näkökulmasta. Blogia raapustavat Wannadon #SuperAssarit, aikaan ja paikkaan sitoutumattomat työelämän vapaustaistelijat ja ongelmien ratkaisijat sekä Wannadon perustajat Anna Degerholm ja Irina Viitala.

Uusimmat artikkelit

Seuraa meitä

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7