↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Luovuutta kupliva kirjoittaja

  • Sosiaalisen median utelias soluttautuja

  • Muuntautumiskykyinen ja tilannetajuinen tekijä

A-J Keskinen

Digimarkkinoinnin ja viestinnän #SuperHarkkari

Olen utelias, tiedonjanoinen ja helposti innostuva luovan kirjoittamisen, sosiaalisen median ja muun kirjavan sisällöntuotannon taitaja. Toimin Tampereelta käsin Wannadon digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijana, #SuperHarkkarina!

Rakastan suomen kieltä, sen kirjoittamista ja lukemista. Olen päässyt toteuttamaan luovuuttani kirjoittamisen parissa aikaisemmin muun muassa tuotepäällikön roolissa luoden uutiskirjeitä, tuotetekstejä ja muuta nettisivusisältöä. Olen toiminut myös lifestyle-bloggaajana, kolumnistina sekä biisinkirjoittajana!

Somessa olen uinut eri sovellusten välillä ylläpitäen sekä yritysten että oman brändini sosiaalisen median tilejä luoden ja suunnitellen erilaisia postauksia sekä maksullisia kampanjoita. Eritoten Instagram ja Facebook, mutta myös esimerkiksi TikTok ja LinkedIn ovat sosiaalisen median alustoja jotka taidan ja tunnen hyvin.

Viime vuodet olen kiertänyt artistin, muusikon ja musikaalinäyttelijän roolissa esiintymislavoja ympäri Suomen pubista jäähalliin ja teatterilavoilta tv:n suoriin lähetyksiin, ja nyt onkin mahtavaa päästä taas markkinoinnin ja viestinnän kirkkaisiin valoihin Wannadon riveissä!

Myös englannin kielellä operointi onnistuu minulta niin suullisesti kuin kirjallisesti!

Toivon luovia haasteita ja hienoja asiakaskohtaamisia polulleni #SuperHarkkarin roolissa, toivottavasti juuri teidän yrityksenne parissa!

#Supervoimat

Luovuutta kupliva kirjoittaja

Sosiaalisen median utelias soluttautuja

Muuntautumiskykyinen ja tilannetajuinen tekijä

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7