A-J Keskinen

Digimarkkinoinnin ja viestinnän asiantuntija

Olen utelias, tiedonjanoinen ja helposti innostuva luovan kirjoittamisen ja sosiaalisen median taitaja. Tekniset työt hoituu samalla: kokemusta löytyy erilaisista WordPress-töistä, Google-mainonnasta, hakukoneoptimoinnista, sähköpostimarkkinoinnista ja natiivimainonnasta. Olen tuottanut erilaisia videoita ja videoeditointeja niin Wannadolle kuin asiakkaillekin. Toimin Tampereelta käsin Wannadon digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijana.

Rakastan suomen kieltä, sen kirjoittamista ja lukemista. Olen päässyt toteuttamaan luovuuttani kirjoittamisen parissa aikaisemmin muun muassa tuotepäällikön roolissa luoden uutiskirjeitä, tuotetekstejä ja muuta nettisivusisältöä. Olen toiminut myös lifestyle-bloggaajana, kolumnistina sekä biisinkirjoittajana!

Somessa uiskentelen eri alustojen välillä ylläpitäen sekä yritysten että oman brändini sosiaalisen median tilejä. Suunnittelen ja toteutan niin orgaanista kuin maksettuakin somea. Lempialustojani ovat eritoten Instagram ja Facebook, mutta tunnen hyvin myös esimerkiksi TikTokin ja LinkedInin.

Aikaisemmassa elämässäni olen kiertänyt artistin, muusikon ja musikaalinäyttelijän roolissa esiintymislavoja ympäri Suomea. Tuttuja ovat lavat pubista jäähalliin ja teatterista suoriin TV-lähetyksiin. Myös englannin kielellä operointi onnistuu minulta niin suullisesti kuin kirjallisesti!

#Supervoimat

Luovuutta kupliva kirjoittaja

Sosiaalisen median soluttautuja

Muuntautumiskykyinen ja tilannetajuinen tekijä

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!