A-J Keskinen

Digimarkkinoinnin ja viestinnän #SuperHarkkari

Olen utelias, tiedonjanoinen ja helposti innostuva luovan kirjoittamisen, sosiaalisen median ja muun kirjavan sisällöntuotannon taitaja. Toimin Tampereelta käsin Wannadon digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijana, #SuperHarkkarina!

Rakastan suomen kieltä, sen kirjoittamista ja lukemista. Olen päässyt toteuttamaan luovuuttani kirjoittamisen parissa aikaisemmin muun muassa tuotepäällikön roolissa luoden uutiskirjeitä, tuotetekstejä ja muuta nettisivusisältöä. Olen toiminut myös lifestyle-bloggaajana, kolumnistina sekä biisinkirjoittajana!

Somessa olen uinut eri sovellusten välillä ylläpitäen sekä yritysten että oman brändini sosiaalisen median tilejä luoden ja suunnitellen erilaisia postauksia sekä maksullisia kampanjoita. Eritoten Instagram ja Facebook, mutta myös esimerkiksi TikTok ja LinkedIn ovat sosiaalisen median alustoja jotka taidan ja tunnen hyvin.

Viime vuodet olen kiertänyt artistin, muusikon ja musikaalinäyttelijän roolissa esiintymislavoja ympäri Suomen pubista jäähalliin ja teatterilavoilta tv:n suoriin lähetyksiin, ja nyt onkin mahtavaa päästä taas markkinoinnin ja viestinnän kirkkaisiin valoihin Wannadon riveissä!

Myös englannin kielellä operointi onnistuu minulta niin suullisesti kuin kirjallisesti!

Toivon luovia haasteita ja hienoja asiakaskohtaamisia polulleni #SuperHarkkarin roolissa, toivottavasti juuri teidän yrityksenne parissa!

#Supervoimat

Luovuutta kupliva kirjoittaja

Sosiaalisen median utelias soluttautuja

Muuntautumiskykyinen ja tilannetajuinen tekijä

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!