Amanda Ng

Web Designer

Missioni Wannadolla on luoda visuaalisesti vaikuttavia ja helppokäyttöisiä verkkosivuja, verkkokauppoja ja kurssialustoja. Annan innolla panokseni myös muissa markkinoinnin projekteissa, joissa visuaaliselle, strategiselle ja tekniselle taituruudelle löytyy tarvetta!

Rakastan luoda kaunista, käytännöllistä ja liiketoimintaa eteenpäin vievää markkinointia – olipa kyseessä sitten verkkosivut, myyntisivu tai markkinointimateriaalit. Teidän tavoite pysyy kirkkaana mielessäni samalla kun luon ja tarkastelen projektia monesta näkökulmasta löytääkseni “sweet spotin” visuaalisuuden, käytettävyyden, palvelumuotoilun ja liiketoiminnallisen näkökulman välillä – aitoa tunnetta unohtamatta. Masteroin WordPress-, Wix- ja Webflow-verkkosivuja, mutta moni muukin alusta taipuu kätevästi käsissäni käyttöön.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, mutta ammattinimikettä enemmän kertoo se, että olen työskennellyt niin pienissä kuin suurissa yrityksissä, sekä työntekijänä että yrittäjänä monipuolisesti eri markkinoinnin tehtävissä – verkkosivujen, digimarkkinoinnin, strategisen markkinoinnin, palvelumuotoilun, brändäyksen ja somen parissa. Olen toiminut yrittäjänä sekä konsulttina että uusien yrittäjien bisnesvalmentajana, hyödyntäen myös coachingin työkaluja. Monipuolisen kokemuksen myötä hahmotan helposti kokonaisuudet ja omaan kädet savessa -asenteen, jonka avulla ratkaisen ongelmatilanteita ja etsin ratkaisuja boksin ulkopuolelta.

I can also work with you fluently in English.

Digityön vastapainona rakastan viettää vapaa-aikani offline, ulkona luonnossa tai hyvässä seurassa nautiskellen. Lumilautailu ja vaeltaminen ovat vieneet sydämeni. Uteliaana ihmisenä kaikki seikkailu ja matkustelu ovat mielipuuhaani sekä niiden vastapainona rentoilu ja päikkärit. Luonteeltani olen ikuinen oppija. Työhön liittyvien taitojen opettelun lisäksi olen pari viimeistä vuotta opiskellut itsenäisesti psykologiaa ja mielen uudelleenohjelmointia, joiden opeista ammennan ihmisten kohtaamisiin niin henkilökohtaisessa kuin työelämässä.

Toivottavasti kohdataan teidän seuraavassa projektissa ja luodaan yhdessä jotain huikeaa!

#Supervoimat

Yhdistelmä visuaalisuutta, teknistä osaamista, palvelumuotoilutajua ja bisnesymmärrystä

Kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja tarkastella tilanteita monesta eri näkökulmasta

Moniosaaja ja ongelmanratkaisija kommunikointitaidoilla varustettuna

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!