↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Yhdistelmä visuaalisuutta, teknistä osaamista, käyttäjäystävällisyyttä ja bisnestajua

  • Kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja tarkastella tilanteita monesta eri näkökulmasta

  • Moniosaaja ja ongelmanratkaisija kommunikointitaidoilla varustettuna

Amanda Ng

Markkinointiteknologian #SuperAssari

Missioni Wannadolla on luoda visuaalisesti vaikuttavia ja helppokäyttöisiä verkkosivuja – myös verkkokauppoja ja kurssialustoja. Haluan antaa panokseni muissakin markkinoinnin projekteissa, joissa visuaaliselle ja tekniselle taituruudelle löytyy tarvetta.

Rakastan luoda kaunista, käytännöllistä ja liiketoimintaa eteenpäin vievää markkinointia – olipa kyseessä sitten verkkosivut, myyntisivu tai markkinointimateriaalit. Teidän tavoite pysyy kirkkaana mielessäni samalla kun luon ja tarkastelen projektia monesta näkökulmasta löytääkseni “sweet spotin” visuaalisuuden, käytettävyyden ja liiketoiminnallisen näkökulman välillä – aitoa tunnetta unohtamatta. Masteroin WordPress-, Wix- ja Webflow-verkkosivuja, mutta moni muukin alusta taipuu kätevästi käsissäni käyttöön.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, mutta ammattinimikettä enemmän kertoo se, että olen työskennellyt niin pienissä kuin suurissa yrityksissä, sekä työntekijänä että yrittäjänä monipuolisesti eri markkinoinnin tehtävissä – verkkosivujen, digimarkkinoinnin, visuaalisen markkinoinnin, strategisen markkinoinnin, brändäyksen ja somen parissa. Monipuolisen kokemuksen myötä hahmotan helposti kokonaisuudet ja omaan kädet savessa -asenteen, jonka avulla ratkaisen ongelmatilanteita ja etsin ratkaisuja boksin ulkopuolelta.

I can also work with you fluently in English.

Digityön vastapainona rakastan viettää vapaa-aikani offline, ulkona luonnossa tai hyvässä seurassa nautiskellen. Lumilautailu ja vaeltaminen ovat vieneet sydämeni. Uteliaana ihmisenä kaikki seikkailu ja matkustelu ovat mielipuuhaani sekä niiden vastapainona rentoilu ja päikkärit. Luonteeltani olen ikuinen oppija. Työhön liittyvien taitojen opettelun lisäksi olen pari viimeistä vuotta opiskellut itsenäisesti psykologiaa, mielen uudelleenohjelmointia ja hermoston toimintaa, joiden oppeja ammennan ihmisten kohtaamisiin niin henkilökohtaisessa kuin työelämässä.

Toivottavasti kohdataan teidän seuraavassa projektissa ja luodaan yhdessä jotain huikeaa!

#Supervoimat

Yhdistelmä visuaalisuutta, teknistä osaamista, käyttäjäystävällisyyttä ja bisnestajua

Kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja tarkastella tilanteita monesta eri näkökulmasta

Moniosaaja ja ongelmanratkaisija kommunikointitaidoilla varustettuna

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7