↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Markkinointistrategi, jolla on intohimo numeroihin ja mittareihin, ja jonka mielestä kaikki on mahdollista.

  • Brändin rakentamisen ja hallinnan asiantuntija. Intohimo markkinointikampanjoihin, jotka tukevat yrityksen visiota ja missiota.

  • Intohimoinen hyvän ruuan ja juoman rakastaja. "Come quickly, I am tasting the stars." – Dom Perignon

Clarissa Räty

Strategisen markkinoinnin #SuperAssari

Jahdataan yhdessä lukuja ja saavutetaan halutut markkinointitulokset.

Olen dynaaminen markkinoinnin ja brändäyksen asiantuntija, jolla on monipuolista asiantuntemusta palvelu- ja vähittäiskaupan aloilta markkinoinnista niin samppanjan kuin työkalujenkin osalta. Minulla on pitkä kansainvälinen työkokemus ja olen työskennellyt yhdessä niin pk-yritysten kuin pörssiyhtiöiden kanssa. Luottamukseni on numeroissa – yrityksesi ansaitsee mitattavia markkinointituloksia. Lisäksi voin kääntää markkinointi- ja viestintämateriaalisi suomesta englanniksi tai luoda ne alusta asti.

Lyhyesti ja ytimekkäästi – voin hoitaa seuraavat hommat puolestasi:

  • Strateginen markkinointi
  • Tuloksellinen ja numeroilla mitattava markkinointi
  • Brändin kehittäminen
  • Markkinointikampanjat
  • Yritysviestintä
  • Sosiaalinen media

Kiinnostuitko? Tässä vähän lihaa luiden ympärille:

Olen strategisella hahmotuskyvyllä varustettu ihmisläheinen tekijä, joka ymmärtää helposti yrityksesi markkinointitoiveet ja -tarpeet. Vahvan ja strategisen johtamistaitoni sekä yrittäjätaustani ansiosta selvitän nopeasti, mikä on paras tapa edetä markkinointisi osalta. Voin rakentaa markkinointistrategian tukemaan yrityksesi visiota ja missiota. Lisäksi pystyn luomaan ja hallitsemaan tehokkaasti niin pienet kuin suuretkin markkinointikampanjat puolestasi.

Myös brändäys on hyvin lähellä sydäntäni. Tsekataan siis yrityksesi brändistrategiat kuntoon. Minulla on laaja kokemus niin vähittäiskaupan kuin palvelualankin osalta.

Mikä tärkeintä, luotan numeroihin. Voinkin auttaa sinua määrittämään kustannustehokkaita markkinointitoimia ja rakentaa mitattavia kampanjoita. Voin määrittää sinulle kaikki keskeiset mittarit. Jokainen yritys ansaitsee markkinointia, joka tekee tuloksia.

Tällä hetkellä asun kahden maan taktiikalla Suomessa sekä Namibiassa. Minulla on pohjoinen sielu ja eteläinen sydän. Nautin hyvästä ruuasta ja viinistä sekä luonnossa liikkumisesta koirieni kanssa.

PS. Älkäämme unohtako somea. Olen luonut ja toteuttanut useita onnistuneita sosiaalisen median strategioita eri yrityksille. Voin auttaa sinua saamaan lisää seuraajia sekä kasvattamaan seuraajiesi sitoutumista ja myyntiä.

Saavutetaan yhdessä parempia markkinointituloksia – oh yes, we can!

#Supervoimat

Markkinointistrategi, jolla on intohimo numeroihin ja mittareihin, ja jonka mielestä kaikki on mahdollista.

Brändin rakentamisen ja hallinnan asiantuntija. Intohimo markkinointikampanjoihin, jotka tukevat yrityksen visiota ja missiota.

Intohimoinen hyvän ruuan ja juoman rakastaja. "Come quickly, I am tasting the stars." – Dom Perignon

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7