Eveliina ”Eve” Uosukainen

Some- ja vaikuttajamarkkinoinnin #SuperAssari

Tehdään yhdessä vaikuttavaa vaikuttajamarkkinointia ja somea!

Olen työlleni omistautunut ja elämään positiivisesti suhtautuva monitoimipakkaus. Luova, idearikas ja visuaalista silmää omaava somekonkari, jonka sydän sykkii sisällöntuotannolle. Autan teitä kasvamaan sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin avulla – suunnitellen ja toteuttaen kampanjanne alusta loppuun saakka.

Koulutukseltani olen markkinoinnin tradenomi. Yrittäjähenkisenä tekijänä olen varustettu laajalla liiketoiminnallisella ymmärryksellä ja tähtäänkin aina parhaaseen lopputulokseen. Erottuvan somesisällön tuottaminen ja tekstisisältöjen kirjoittaminen ovat vahvuuksiani. Sisällöntuotannon lisäksi kokemukseni ja verkostoni löytyvät vaikuttajamarkkinoinnista – niin vaikuttajana kuin kasvavien brändien edustajana toimimisesta. Vaikuttajamarkkinointikampanjoiden ja pr-lähetysten suunnittelu ja toteutus hoituvatkin minulta intohimolla käden käänteessä.

Pidän aktiivisesta elämäntyylistä sekä itseni haastamisesta ja kehittämisestä. Vapaa-ajallani minut löytää useimmiten salilta, vaeltamasta luonnon helmasta tai kirjojen tai kurssien parista. Kulinaristina rakastan lisäksi hyvää ruokaa ja juomaa hyvässä seurassa sekä maailmanmatkaajana olen aina innolla tutkimassa uusia paikkoja.

Toimin auttavana kätenänne Aurinkorannikolla, jossa voin tulla luoksenne paikan päälle kuvaamaan trendaavat videosisällöt Instagramiin ja TikTokiin! Lisäksi somesisällöt ja vaikuttajamarkkinointi luonnistuvat myös näin etänä! Also in English!

Sytyn kinkkistenkin ongelmien ratkaisemisesta ja minua kuvaavatkin erinomaisesti sanat: periksiantamaton, sinnikäs ja päämäärätietoinen. Olisiko sinulla heittää ilmoille haastetta, jota voisin lähteä ratkomaan rohkeasti kädet savessa?

#Supervoimat

Ässä tuottamaan erottuvaa sisältöä – luovuus ja innovatiivisuus virtaavat suonissa ja runosuoni sykkii sisällä.

Laatu ennen kaikkea – erinomaista asiakaskokemusta ja töiden hoitamista suunnitelmallisesti, täsmällisesti ja tavoitteellisesti.

Kokonaiskuvan hahmotuskyky – jatkuvasti monesta vinkkelistä asioita pohtiva tyyppi.

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!