Helena Rauatmaa

#SuperAssari

Teen monipuolisia assistentin töitä aina verkkosivujen päivityksistä tiedonhakuun ja sisällöntuotantoon. Vahvuuteni onkin kyky taipua monenlaiseen tekemiseen asiakkaan tarpeista riippuen. Minusta saat apua niin lyhyempiin kuin pidempiinkin projekteihin. Työt hoidan kätevästi etänä tai kotikaupungissani Oulussa asiakkaan toimistolla. Palvelen sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Minusta löytyy sopivassa suhteessa tarkkuutta ja joustavuutta. Hoidan mielelläni järjestelmällisyyttä vaativia tehtäviä, mutta myös ideointia vaativia projekteja. Olen kokenut asiakaspalvelija ja autankin mielelläni myös asiakastyössä.

Olen koulutukseltani kansainvälisen kaupan tradenomi ja fysioterapeutti. Viimeisin täydennyskoulutukseni on verkkokaupan ja digimarkkinoinnin parista. Työurallani olen ehtinyt kerryttää kokemusta matkailun alalta, tuontihuolinnasta, fysioterapiasta, sisällöntuotannosta, käännöstöistä ja vähittäiskaupan myynnistä.

Vapaa-ajallani minut löytää usein metsästä kameran kanssa tai perheen ja ystävien kanssa aikaa viettämästä. Lisäksi teen sisältöä parille omalle luontoaiheiselle Instagram-tililleni.

#Supervoimat

Visuaalisuus – Bongaan verkkosivujen silmäänpistävät bugit ja some-fiidin epäkohdat.

Järjestelmällisyys – Haluan hoitaa työt järjestelmällisesti parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Metsäytyminen – Sulaudun luontevasti niin lähimetsän kuin kaukaisemmankin korven syövereihin.

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!