Henna Nurmi

Graafisen suunnittelun #SuperAssari

Kun on harrastanut vuosia positiivisesti rönsyilyä useaan suuntaan, on lopputuloksena vähän kaikesta jotain tietävä markkinoinnin multitalentti!

Olen markkinoinnin ammattilainen yli 13 vuoden kokemuksella ja Wannadolla työskentelen niin graafisen suunnittelun, sisällöntuotannon kuin digin parissa. Taustalla on erityisesti B2B-sektorin ja teollisuudenalan markkinointikokemusta, mutta sydäntä lähellä on myös pienyrittäjien kanssa toimiminen. Vahvimmillani olen suunnittelu- ja ideointityössä, sekä luovan sisällön tuottamisessa. Olen erityisen hyvä kokonaisuuksien hahmottamisessa, kirjoittamisessa ja luovien ratkaisujen löytämisessä. Suunnittelen ja toteutan myös WordPress -sivuja, koodauksen tosin jätän itseäni viisaammille.

Sytyn kaikenlaisesta visuaalisesta ja värikkäästä. Minua inspiroi luova tekeminen, musiikki, liikkuminen ja innostumisen tunne. Tykkään nauramisesta, onnistumisista, oppimisesta ja wau-efekteistä. Olen myös hyvä kakkujen koristelussa, seinien maalaamisessa sekä keksimään olympialajeja!

#Supervoimat

Markkinoinnin kokenut multitalentti niin printissä kuin digissä

Visuaalinen ja kekseliäs innostuja, joka ideoi jopa unissaan

Viihtyy pää alaspäin trapetsilla ja järjestää mahtavia teemabileitä

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!