↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Tilastotiede

  • Matematiikka

  • Numerotarkkuus

Henrik Törmi

Tilastotieteiden #SuperAssari

Terve!

Olen Wannadon tilastotieteilijä: huolehdin erilaisten markkina- ja muiden tutkimusten tilastollisista ja analyyttisistä tehtävistä asiakastapaamisineen.

Tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja työntekijänä olen periksiantamaton ja tarkka. Pyrin tekemään perusteellista jälkeä ja suhtaudun annettuihin työtehtäviin antaumuksella ja intohimolla. Matematiikka ja tilastotiede ovat intohimojani, ja rakastan numeroiden parissa työskentelyä.

Koulutukseltani olen luonnontieteiden kandidaatti opintosuuntanani tilastotiede. Opinnoissani olen perehtynyt laaja-alaisesti tilastotieteen ja matematiikan eri osa-alueisiin sekä ohjelmointiin.

Minulla on aiempaa työkokemusta muun muassa tuntiopettajan työstä Helsingin yliopistosta. Tutuksi on tullut muun muassa tilastotieteen R-ohjelmoinnin ohjaus.

Äidinkieleni on suomi, ja tarvittaessa pystyn työskentelemään myös englanniksi. Vapaa-ajallani tykkään käydä salilla. Fanitan metallimusiikkia ja keräilen vinyyleitä.

#Supervoimat

Tilastotiede

Matematiikka

Numerotarkkuus

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7