Hulda Mae Karanka

Senior Outbound Agent

Olen menestyksellisesti tehnyt monenlaista puhelinmyyntiä parikymmentä vuotta ja työskennellyt myynnin ja buukkauksen parissa myös tiimikakkosena, vuorovastaavana, asiakashankintapäällikkönä, operatiivisena päällikkönä sekä yrittäjänä – pariinkin otteeseen.

Jälleen kerran olen huomannut olevani tehokas, nopea, looginen, järjestelmällinen ja systemaattinen. Olen omimmillani suunnittelun ja projektinhalllinnan parissa. Osaan myös lukea, laskea ja kirjoittaa.

Kiinnostun milloin mistäkin asiasta ja uppoudun siihen täydellisesti, kunnes annan seuraavalle mielenkiinnon kohteelle tilaa. Olenkin vuosikymmenten varrella opiskellut monenlaista sekä työhön liittyvää että etenkin sen ulkopuolista kiinnostavaa alkaen suomen kielestä ja kirjallisuudesta tiedotusopin, teatterin ja arkkitehtuurin kautta teologiaan saakka.

Viihdyn erinomaisesti lautapelien, lingvistiikan, F1-kilpailujen ja päätoimittamani jäsenlehden tekemisen sekä yhdistystoiminnan parissa. Erityisesti tykkään tehdä töitä! Niin ja opiskella arabiaa.

#Supervoimat

Ongelmanratkaisu

Suunnittelu & keksiminen

Kaikenlaisten virheiden löytäminen ja niiden korjaaminen

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!