↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Uskollisuus ja perusteellisuus

  • Rohkea tilannetaju ja ajoitus

  • Lystikkään omaperäinen nokkeluus

Hulda Mae Karanka

Myynnin ja buukkauksen #SuperAssari

Olen menestyksellisesti tehnyt monenlaista puhelinmyyntiä parikymmentä vuotta ja työskennellyt myynnin ja buukkauksen parissa myös tiimikakkosena, vuorovastaavana, asiakashankintapäällikkönä, operatiivisena päällikkönä sekä yrittäjänä – pariinkin otteeseen. Iloa ja hauskuutta on löytynyt joka tehtävästä.

Synnyinlahjaksi sain poikkeavan ajattelutavan, siis tuumailun ilman perinteisiä muotteja tai kangistuneita kaavoja. Kielitaitoni taas on minulta kysymättä päätynyt kikkailemaan omiaan, mutta ainoastaan suomeksi, vaikka Espanjassa nykyisin asunkin.

Kiinnostun milloin mistäkin asiasta ja uppoudun siihen täydellisesti, kunnes annan seuraavalle mielenkiinnon kohteelle tilaa. Olenkin vuosikymmenten varrella opiskellut monenlaista sekä työhön liittyvää että etenkin sen ulkopuolista kiinnostavaa alkaen suomen kielestä ja kirjallisuudesta tiedotusopin, teatterin ja arkkitehtuurin kautta nyt viimeisimpään innostukseeni teologiaan saakka.

Viihdyn erinomaisesti itseni ja merkillisen mielikuvitukseni parissa. Tylsyys ei kosketa minua, ja erityisesti tykkään tehdä töitä! Tässä siis monenlaisesta innostuva muutkin helposti mukaan innostava puhelinmyynnin ja buukkauksen luova ideanikkari palveluksessanne!

#Supervoimat

Uskollisuus ja perusteellisuus

Rohkea tilannetaju ja ajoitus

Lystikkään omaperäinen nokkeluus

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7