Wannado Jenna Hogstrom

Jenna Högström

Asiakaspalvelun #SuperAssari

jenna.hogstrom@wannado.fi

Olen asiakaspalvelun ammattilainen monen vuoden kokemuksella. Wannadolle päädyin ensisijaisesti kielitaitoni vuoksi. Olen suomenruotsalainen, ja ruotsin lisäksi puhun suomea, englantia ja espanjaa.  

Työelämäni aikana olen työskennellyt monissa eri ammateissa, kuten myyjänä, toimistoassistenttina, oppaana, hotellissa, leipomossa, vanhustenhoidossa ja lastentarhassakin – jokaisesta työstä on tarttunut jotakin erityistä matkaan. Tilannetajuni on kehittynyt näissä eri tehtävissä huimasti. Ammatiltani olen matkailuvirkailija, joten lento- ja hotellinvarausjärjestelmät ovat minulle ennestään tuttuja, ja sisäistän uusia järjestelmiä näppärästi. 

Rakastan tehdä työtä, jossa pääsen oppimaan uutta sekä kehittämään itseäni. Viihdyn ihmisten parissa, oli se sitten asiakaspalvelijana tai kollegana, mutta minulle ei myöskään tuota ongelmia työskennellä yksin. 

Olen viihtynyt parhaiten työssä, jossa olen päässyt toteuttamaan itseäni monilla eri tavoilla. Työskentelin esimerkiksi kansainväliselle suurelle toimijalle, ja olin työssäni tekemisissä monien kymmenien eri kansallisuuksien kanssa. Tässä työssä hoidin tapahtumien, kokousten ja tapaamisten järjestämisen, laskutusta, viisumiasioita ja matkajärjestelyitä sekä toimin päätoimiston vastaanottovirkailijana. Juuri sopivan monipuolista ja haastavaa minun makuuni!

Rakastan matkustamista, musiikkia sekä uuden oppimista ja kokemista. Vapaa-ajallani minut löytää rannalta löhöilemästä tai seikkailemasta koirani kanssa. Olen tilanteeseen heittäytyjä, ja tykkään kaikesta extremestä sekä ex-tempore -reissuista. Minulta ei tarvitse kahta kertaa kysäistä, hyppäänkö lentokoneesta vaiko en. 

TILAA JENNA!

Jennan 7 Supervoimaa:

  • Kuunteleminen ja asioiden sisäistäminen
  • Iloinen ja positiivinen asenne, vaikka kyseessä olisi haasteellisempikin työ
  • Salamannopea oppija, opit menevät kerrasta perille
  • Olen suuri unelmoija, ja yleensä unelmani myös käyvät toteen
  • Sisua sekä pitkä pinna järjestelmien ja asioiden kanssa löytyy raskaampaankin hommaan
  • Helposti lähestyttävä ja helppo tulla toimeen, en valita turhista
  • Elämän pienet asiat saavat iloiseksi!