↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Utelias markkinoinnin generalisti

  • Selkeät kommunikointitaidot

  • Ratkaisukeskeinen asenne

Jenny Mäkelä

Markkinoinnin #SuperAssari

Moikka! Olen Jenny, markkinoinnin #SuperAssari. Luon toimivaa, tavoitettasi tukevaa sekä kohderyhmällesi sopivaa sisältöä. Loihdin materiaalit tarpeesi mukaan sosiaaliseen mediaan, verkkosivuille, uutiskirjeeseen tai muuhun käyttämääsi kanavaan (suomeksi ja/tai englanniksi).

Ideoin mielelläni erilaisia markkinoinnin ratkaisuja, ja minulle on tärkeää, että tekemäni työ tukee viestiä, jonka haluat asiakkaallesi välittää.

Kanssani työskentely on helppoa, joustavaa ja järjestelmällistä. Sisällöntuotannon lisäksi nautin valokuvaamisesta, brändin rakentamisesta ja itseni jatkuvasta kehittämisestä – tartun mielelläni uusiin haasteisiin!

Aiempaa kokemusta löytyy mm. kevytyrittäjyydestä sekä tiimiesimiehen ja myyntineuvottelijan tehtävistä. Myös palveluneuvojan titteliä olen kantanut useamman vuoden ajan (=asiakaspalvelija isolla A:lla).

Vapaa-ajallani liikun joko kuntosalilla tai tanssien sekä kuuntelen paljon musiikkia. Olen todella eläinrakas ja kärsin kroonisesta hauvakuumeesta! Myös matkustelu on lähellä sydäntäni.

Fyysisesti vaikutan Tampereella, mutta etäyhteyksien ja erilaisten kulkuvälineiden ansiosta työskentely onnistuu käytännössä missä tahansa.

Työskenneltäisiinkö yhdessä?

#Supervoimat

Utelias markkinoinnin generalisti

Selkeät kommunikointitaidot

Ratkaisukeskeinen asenne

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7