Johanna Ahonen

Developer Lead, Wannado Marketing

Hello, olen Wannadon markkinointiteknologian asiantuntija Johanna. Päivittäistä leipääni ovat kaikki verkkosivutyöt, integraatiot, automaatiot ja verkkokaupat, joihin hoidan asiakkaille parhaat ratkaisut. Eniten teen WordPressiä, WooCommercea ja ActiveCampaign-töitä, mutta 20 vuoden kokemuksella maistuu kyllä myös WIX, Webflow, Shopify ja muut valmisalustat. Viimeisimpänä olen syväsukeltanut GDPR:n ja evästehallinnan maailmaan.

Kovan luokan järjestöalan ammattilaisena on järjestötoiminta sydäntäni lähellä. Lisäksi olen toiminut kansainvälisessä markkinoinnissa teollisuuden puolella sekä messu- ja tapahtumajärjestämisen parissa. Koska taustalta löytyy yrittäjyyttä ja oma verkkokauppa, ovat varsinkin aloittavat yrittäjät haasteineen rakkaita.

Työskentelen mieluusti etänä ja kotona oman koneen kanssa musiikin soidessa hiljaa taustalla. Asiakaspalvelun hoidan kuitenkin suvereenisti tarpeen vaatiessa.

#Supervoimat

Pienyrittäjät lähellä sydäntä

WordPress

Automaatiot ja integraatiot

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!