Jonna Kallunki

Asiakaspalvelun #SuperAssari

Olen asiakaspalvelun moniosaaja. Kokemusta minulle on kertynyt niin hoiva-alalta kuin auton varaosien myynnistäkin – viimeisimpänä kuitenkin usean vuoden kokemus operaattorialalta niin asiakaspalvelun kuin useiden eri laskutustehtävien parista.

Ammatiltani olen kokki, ja suoritin tutkinnon reilussa vuodessa töiden ohella juuri ennen Espanjaan muuttoani lähes neljä vuotta sitten. Eivätkä töiden ohella tapahtuvat opiskelut siihen jääneet, vaan suoritan tälläkin hetkellä lähiesimiehen ammattitutkintoa etänä.

Pieni kiire pitää mieleni virkeänä, ja olenkin aina valmis kehittämään sekä haastamaan itseäni ja osaamistani! Etenkin uusien järjestelmien oppiminen on mielenkiintoista.

Minulta sujuu niin itsenäisesti kuin tiimissäkin työskentely, vaikka nautinkin eniten etänä työskentelystä. Olen sosiaalinen, avoin ja helposti lähestyttävä. Työni teen tarkasti ja asiakaslähtöisesti, ja tavoitteenani onkin aina tyytyväinen asiakas ja palveluntarjoaja! Haluan olla perillä kokonaiskuvasta.

Suomen lisäksi puhun englantia sekä opiskelen espanjan kieltä.

#Supervoimat

Paineensietokyky ja pitkäjänteisyys

Rohkeasti mukaan heittäytyvä

Suunnittelu- ja organisointikyky

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!