Kaisa Moreau

HR & Recruitment Specialist

Moikka, Hello, Hola, Bonjour! Olen Kaisa, Wannadon aurinkoinen HR & Recruitment Specialist.

Rekrytoidessani pyrin parhaani mukaan auttamaan toisilleen sopivia hakijoita ja tehtäviä löytämään toisensa. HR:n osalta tavoitteenani on pitää huolta työntekijöistä ja heidän asioistaan sekä ylläpitää osaltani myönteistä ilmapiiriä.

Työskentelen sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ja kommunikoin myös tilanteesta riippuen espanjaksi sekä ranskaksi. Työskentely sujuu niin itsenäisesti kuin yhteistyössäkin, ja pyrin aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Olen vahvalla tunneälyllä ja sateenkaarenvärisellä mielikuvituksella varustettu syvällisiä keskusteluja rakastava pohdiskelija. Koulutukseltani olen VTM pääaineenani sosiaalipsykologia ja sivuaineinani psykologia ja kasvatustieteet. Taustalla on lisäksi useiden vuosien markkinointiviestintä- ja asiakaspalvelukokemus. Asun Ranskassa ja olen asunut Espanjassa – myös kansainvälisyys ja laaja kielitaito lukeutuvat vahvuuksiini.

#Supervoimat

Auttaa toisilleen sopivia hakijoita ja tehtäviä löytämään toisensa

Huolehtii työntekijöistä

Kansainvälisyys ja kielitaito: asuu Ranskassa ja on asunut myös Espanjassa – kommunikoi suomeksi, englanniksi, espanjaksi ja ranskaksi

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!