↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Auttaa toisilleen sopivia hakijoita ja tehtäviä löytämään toisensa

  • Huolehtii työntekijöistä

  • Kansainvälisyys ja kielitaito: asuu Ranskassa ja on asunut myös Espanjassa – kommunikoi suomeksi, englanniksi, espanjaksi ja ranskaksi

Kaisa Moreau

HR & Recruitment Specialist

Moikka, Hello, Hola, Bonjour! Olen Kaisa, Wannadon aurinkoinen HR & Recruitment Specialist.

Rekrytoidessani pyrin parhaani mukaan auttamaan toisilleen sopivia hakijoita ja tehtäviä löytämään toisensa. HR:n osalta tavoitteenani on pitää huolta työntekijöistä ja heidän asioistaan sekä ylläpitää osaltani myönteistä ilmapiiriä.

Työskentelen sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ja kommunikoin myös tilanteesta riippuen espanjaksi sekä ranskaksi. Työskentely sujuu niin itsenäisesti kuin yhteistyössäkin, ja pyrin aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Olen vahvalla tunneälyllä ja sateenkaarenvärisellä mielikuvituksella varustettu syvällisiä keskusteluja rakastava pohdiskelija. Koulutukseltani olen VTM pääaineenani sosiaalipsykologia ja sivuaineinani psykologia ja kasvatustieteet. Taustalla on lisäksi useiden vuosien markkinointiviestintä- ja asiakaspalvelukokemus. Asun Ranskassa ja olen asunut Espanjassa – myös kansainvälisyys ja laaja kielitaito lukeutuvat vahvuuksiini.

#Supervoimat

Auttaa toisilleen sopivia hakijoita ja tehtäviä löytämään toisensa

Huolehtii työntekijöistä

Kansainvälisyys ja kielitaito: asuu Ranskassa ja on asunut myös Espanjassa – kommunikoi suomeksi, englanniksi, espanjaksi ja ranskaksi

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7