Kaisa Piipponen

HR:n ja markkinointiviestinnän #SuperAssari

kaisa.piipponen@wannado.fi

Bonjour, olen Kaisa, Wannadon iloa, energiaa ja motivaatiota täynnä oleva HR-, rekrytointi- ja viestintäassistentti!

Vastaan osaltani rekrytointiprosesseista eli sisällöllisesti ja ulkoasullisesti rikkaiden työpaikkailmoitusten laatimisesta, hakijaviestinnän laadusta, potentiaalisimpien hakemusten poiminnasta, haastattelujen tarkoituksenmukaisesta toteuttamisesta sekä parhaiden hakijoiden nappaamisesta. Toisin sanoen teen kaikkeni löytääkseni kaikkien potentiaalisten hakijoiden joukosta kuhunkin tehtävään sopivimmat, kirkkaimmat ja loistavimmat talentit. Laajennan parhaillani viestinnällisen ulottuvuuden osaamistani muun muassa Wannadon blogikirjoitusten muodossa. Olen omassa elementissäni tasapainoillessani itsenäisten ja yhteistyötä sisältävien tehtävien välillä, ja pyrin aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri pääaineenani sosiaalipsykologia ja sivuaineinani psykologia ja kasvatustieteet. Osaamiseni koostuu HR-, rekrytointi- ja viestintäkenttien hallitsemisen lisäksi useiden vuosien asiakaspalvelu-, koulutus-, pankkipalvelu- ja vastuutehtäväkokemuksesta. Asun tällä hetkellä Ranskassa, ja suoritin opiskelijavaihtoni Espanjassa, joten vahvuuksiini lukeutuu lisäksi kansainvälisyys kulttuuri- ja kielituntemuksen muodossa sekä maailmankatsomuksen avartajana. Kaiken tämän lisäksi olen vahvalla tunneälyllä, värikkäällä mielikuvituksella ja tilannekomiikkaa painottavalla huumorintajulla varustettu syvällisiä keskusteluja rakastava pohdiskelija.

Mikäli olet kiinnostunut Wannadolla työskentelystä, sinulla on mitä tahansa rekrytointiprosesseihin liittyvää kysyttävää tai kaipaat avuksesi sanavalmista, idearikasta ja kielitaitoista viestijää, älä epäröi olla yhteydessä!

Aurinkoa, iloa ja onnistumisen kokemuksia päivääsi toivottaa,

Wannadon #SuperAssari Kaisa

TILAA KAISA

Kaisan 7 Supervoimaa:

  • Asiakkaiden todellisiin tarpeisiin ja toiveisiin vastaaja
  • Tähtien, helmien, timanttien ja muiden kimaltavien hakijoiden haalija
  • Idearikkaiden, nokkelien ja puhuttelevien tekstien luoja ja toteuttaja
  • Suomen, englannin, espanjan ja ranskan kielten taitaja
  • Vuorovaikutuksellisten salojen tulkitsija
  • Kokenut ja monipuolinen asiakaspalvelija ja viestijä
  • Ehtymättömällä tunneälyllä varustettu positiivisen ilmapiirin aurinkoinen ylläpitäjä ja sateenkaaren värisellä mielikuvituksella varustettu pohdiskelija, jolle edes taivas ei ole rajana!