↩ Kaikki #SuperAssarit
Wannado Kaisa Tervahauta
  • Luova ja idearikas kirjoittaja

  • Vastuullinen projektin- ja tiiminvetäjä

  • Huumori, avoimuus ja heittäytyjän luonne

Kaisa Tervahauta

Markkinoinnin #SuperAssari

Olen oululainen viestinnän ja markkinoinnin tekijä, jonka vahvin osaaminen on sisällöntuotannossa. Näppäimistöltäni lähtevät kätevästi sometekstit, ländärit, tiedotteet, blogit ja monet muut sisällöt, joiden onnistumista seuraan innoissani analytiikkatyökaluilla. Sytyn myös HR-puolen tehtävistä kuten sisäisestä viestinnästä, työnantajamielikuvasta ja rekrytointiviestinnästä. Tapahtumatuottajana olen koordinoinut 3-3000 osallistujan tapahtumia ja vetänyt 2-20 hengen tiimejä. Voin hoitaa tapahtumasi järjestelyt, jolloin pääset itse nauttimaan esityksestä tai viihdyttämään vieraitasi!

Monipuolinen ja polveileva työurani sisältää paljon erilaisia tehtäviä ravintolan, kaupan ja matkailun aloilla. Olen myös kokenut järjestöhallinnon ammattilainen, joten taivun tarvittaessa tarkkaankin byrokratiaan. Kaikista mieluisinta minulle on kuitenkin luova työ.

Digimarkkinoinnissa minua inspiroi luovuuden ja mitattavuuden yhdistäminen. Motivoidun tulosperusteisista tavoitteista, uuden oppimisesta ja ihmisistä. Työskentelen mielelläni tiimissä, mutta pääasiassa johdan itse itseäni. Autan etänä tai sitten paikan päällä Oulussa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Vapaalla rentoudun soittamalla kitaraa ja rehkimällä punttisalilla.

#Supervoimat

Luova ja idearikas kirjoittaja

Vastuullinen projektin- ja tiiminvetäjä

Huumori, avoimuus ja heittäytyjän luonne

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7