↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Strategia ja kokonaisuus

  • Sujuva ruotsi

  • Life coaching

Kaisa Tervahauta

Digital Business Lead

Olen digiviestinnän ja markkinoinnin generalisti Oulusta. Minua siis kiinnostaa vähän kaikki, ja kokonaisuuksien hallinta kuuluu vahvuuksiini. Wannadolla työhöni kuuluu asiakkaiden markkinoinnin päälliköinti, projektijohtaminen ja myynti. Taustaltani olen kansainvälisen yritysviestinnän maisteri (FM) ja opiskelen työn ohessa Yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa.

Käsien heiluttelun lisäksi minulla on vankka operatiivinen tausta digikamppisten suunnittelussa, toteutuksessa ja raportoinnissa. Tuttuja ovat niin somemarkkinointi, Googlen työkalut kuin natiivimainontakin. Webanalytiikka ja konversio-optimointi kuuluvat työkalupakkiini.

Yhdessä tiimin kanssa autan sinua rakentamaan yrityksellesi verkkonäkyvyyden kokonaisuuden, jolla tavoitat asiakkaasi oikeissa kanavissa ja oikealla viestillä. Tavoitteena minulla on aina aito kumppanuus ja välitön yhteistyö, jossa kaikki voittavat.

#Supervoimat

Strategia ja kokonaisuus

Sujuva ruotsi

Life coaching

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7