Kaisa Tervahauta

Digital Business Lead, markkinoinnin palveluiden myynti

Olen digiviestinnän ja markkinoinnin generalisti Oulusta. Minua siis kiinnostaa vähän kaikki, ja kokonaisuuksien hallinta kuuluu vahvuuksiini. Wannadolla työhöni kuuluu asiakkaiden markkinoinnin päälliköinti, projektijohtaminen ja myynti. Taustaltani olen kansainvälisen yritysviestinnän maisteri (FM) ja opiskelen työn ohessa Yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa.

Käsien heiluttelun lisäksi minulla on vankka operatiivinen tausta digikamppisten suunnittelussa, toteutuksessa ja raportoinnissa. Tuttuja ovat niin somemarkkinointi, Googlen työkalut kuin natiivimainontakin. Webanalytiikka ja konversio-optimointi kuuluvat työkalupakkiini.

Yhdessä tiimin kanssa autan sinua rakentamaan yrityksellesi verkkonäkyvyyden kokonaisuuden, jolla tavoitat asiakkaasi oikeissa kanavissa ja oikealla viestillä. Tavoitteena minulla on aina aito kumppanuus ja välitön yhteistyö, jossa kaikki voittavat.

#Supervoimat

Strategia ja kokonaisuus

Sujuva ruotsi

Life coaching

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!