↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Ongelmanratkaisukyky

  • Asiakaspalvelutaidot

  • Visuaalisuus

Katja Janhonen

Markkinoinnin harjoittelija #SuperAssari

Tulin Wannadolle kahdeksi kuukaudeksi harjoittelijaksi Espanjaan auttamaan sisäisen markkinoinnin kanssa. Tulen ottamaan somekanavat haltuun osana muuta some- ja markkinointitiimiä, avustan verkkosivu-uudistuksessa sekä autan päivittämään kuvat kuntoon! Teen työkseni valokuvausta sivutoimisena yrittäjänä, ja nyt saadaan Espanjan toimistolle uusia kuvia! Katsotaan, mitä kaikkea muuta keksitäänkään!

Erikoisosaamiseni on somen parissa, visuaalisten materiaalien luomisessa ja valokuvauksessa. Tykkään tuottaa sisältöä someen: mm. Instagramiin, TikTokiin ja välillä myös YouTubeen. Olen myös kirjoittanut blogia, minkä kautta valokuvaus jäi pysyvästi elämääni. Lisäksi markkinointi on kiinnostanut pitkään, ja olenkin käynyt avoimessa AMK:ssa opiskelemassa kurssin brändistrategioista sekä markkinointiviestintää. Puhun melko sujuvasti englantia ja vielä tässä vaiheessa vain muutamia sanoja espanjaa.

Vapaa-aikaani vietän mielelläni muun muassa kirjoja lueskellen, perheen ja ystävien kanssa hengaillen, sarjoista nautiskellen tai kotia laittaen. Visuaalisuus on intohimoni, oli kyseessä sitten graafinen suunnittelu, valokuvaus tai vaikka kukat – elän vähän kuin vaaleanpunaiset lasit päässäni ja näen kauneutta kaikkialla ympärilläni. Ehdottomia vahvuuksiani ovat ongelmanratkaisukyky, asiakaspalvelutaidot ja visuaalisuus. Saan yleensä aina asiat ratkaistua tavalla tai toisella. Sydämeni sykkii asiakaspalvelulle, ja on ihanaa päästä kontaktoimaan erilaisia ihmisiä!

#Supervoimat

Ongelmanratkaisukyky

Asiakaspalvelutaidot

Visuaalisuus

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7