Laura Ojala

MARKKINOINNIN JA ASIAKASPALVELUN #SUPERASSARI

Olen Fuengirolan tiimissä työskentelevä helsinkiläinen iloinen ja reipas virtuaaliassari. Olen asunut Espanjan Aurinkorannikolla jo yli kahdeksan vuoden ajan.

Päiväni täyttyvät Wannadon asiakkaiden asiakaspalvelulinjoja hoitaessa sekä erilaisissa myynnin ja markkinoinnin avustavissa tehtävissä. Monipuolista asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin kokemusta olen kartuttanut aiemmin omassa yrityksessä ja sittemmin markkinoinnin virtuaaliassarina Wannadolla. Hoidan tarvittaessa esimerkiksi somepostauksia ja kommenttien moderointia, tai kiireisen asiakkaan LinkedIn-inboxia.

Vahvuuksiini kuuluu rauhallinen ja hyväntuulinen asiakaspalveluhenkisyys. Olen täsmällinen ja hoidan tehtävät tehokkaasti ja tarkkuudella. Asiaan kuin asiaan löytyy aina jokin ratkaisu, ja asiakastyytyväisyys on minulle erittäin tärkeää.

Harrastuksiini kuuluu muun muassa lenkkeily yhdessä pienen espanjalaisen rescue-koirani Guccin kanssa. Eläimet ovat aina olleet minulle tärkeitä, ja olen ratsastanut 6-vuotiaasta lähtien. Työ- ja kotikieleni ovat suomi ja englanti, ja puhun myös espanjaa.

#Supervoimat

Kansainvälisyys ja kielitaito – puhun kotikielinäni suomea ja englantia sekä päivittäin myös espanjaa

Ongelmanratkaisukyky ja palvelualttius

Paineensietokyky haastavissakin tilanteissa, nopea oppimiskyky sekä ikuinen into uuden oppimiseen

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!