Laura Ojala

ASIAKASPALVELUN #SUPERASSARI

Olen Fuengirolan asiakaspalvelutiimissä työskentelevä helsinkiläinen iloinen ja reipas asiakaspalvelija. Olen asunut Espanjan Aurinkorannikolla jo yli seitsemän vuoden ajan.

Koulutukseltani olen kosmetologi, ja olenkin aiemmin työskennellyt kosmetologina niin yrittäjänä kuin työntekijänäkin sekä Suomessa että Espanjassa yhteensä kuuden vuoden ajan. Olen myös tehnyt töitä myynnin puolella sekä tuotemyynnin että puhelinmyynnin parissa. Yksi suuri mielenkiinnon kohteeni on markkinointi, ja olen päässyt tekemään markkinointia muun muassa omalle edesmenneelle kauneudenhoitoalan yritykselleni.

Vahvuuksiini kuuluu rauhallinen ja hyväntuulinen asiakaspalveluhenkisyys. Olen täsmällinen ja hoidan tehtävät tehokkaasti ja tarkkuudella. Asiaan kuin asiaan löytyy aina jokin ratkaisu, ja asiakastyytyväisyys on minulle erittäin tärkeää.

Harrastuksiini kuuluu muun muassa lenkkeily yhdessä pienen espanjalaisen rescue-koirani Guccin kanssa. Eläimet ovat aina olleet minulle tärkeitä, ja olen ratsastanut 6-vuotiaasta lähtien. Työ- ja kotikieleni ovat suomi ja englanti, ja puhun myös espanjaa.

#Supervoimat

Kansainvälisyys ja kielitaito – puhun kotikielinäni suomea ja englantia sekä päivittäin myös espanjaa

Päättäväinen ongelmanratkaisu – kanssani ratkeaa ongelma kuin ongelma

Paineensietokyky haastavissakin tilanteissa, nopea oppimiskyky sekä ikuinen into uuden oppimiseen

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!