Laura Smith

Content lead, Wannado Marketing

Kaipaako markkinointisisältösi uutta kulmaa? Teen monikanavaista sisällöntuotantoa ja markkinoinnin suunnittelua aina somestrategioista parhaiden viestintäkanavien ja kohderyhmien määrittelyyn. Pidän huolen, että markkinointiviestinnän materiaalit ovat visuaalisesti toimivia ja tekstisisältö puhuttelee lukijaa. Teen markkinointi- ja viestintämateriaalien käännöstöitä suomesta englanniksi (ja toisin päin) ja tuotan englanninkielistä sisältöä. Käännöstöitäni voi lukea useiden verkkosivujen ja markkinointimateriaalien lisäksi julkaistuista kirjoista. Pidän sisältömarkkinointiin ja someen liittyen myös koulutuksia ja workshoppeja.

Asun Pirkanmaalla Tampereen lähistöllä. Tapaamisen tai esimerkiksi koulutuksen voi sopia kanssani livenä, vaikka useimmat työt sujuvat loistavasti etänä. Kansainvälistä työkokemustani värittää vuosien asuminen ja työskentely eteläisessä Afrikassa, Namibiassa sekä Englannissa.

Viestinnän (niin sisäisen kuin ulkoisen) kehitys sekä sujuvan etätiimityön kehittäminen ovat minulle ammatillisesti tärkeitä aiheita ja missioita. Sydäntäni lähellä ovat myös eettisen viestinnän teemat, hyvinvointi ja liikunta. Suoritin Wannado Marketing -töiden ohessa jatko-opintona Master’s in Educational Leadership -tutkinnon, jossa syvennyin erityisesti etäjohtamisen ja etätiimityön teemoihin sekä motivaatiota ympäröiviin aiheisiin. Lopputyönäni tutkin empatiaa etätyön kommunikoinnissa.

Vapaa-ajalla löydät minut todennäköisimmin maastopyörän päältä bike parkeista tai metsästä. Uskon, että aktiivinen harrastaminen ja liikkuminen auttaa motivaatioon ja draiviin työelämässä.

Ota yhteyttä, mikäli kaipaat kokenutta sisältömarkkinoijaa, apua viestinnän suunnitteluun tai vaikkapa käännöstöihin!

#Supervoimat

Markkinoinnin ja viestinnän monitaituri, jolla on laaja kokemus markkinointiviestinnän kanavista.

Kansainvälisyys ja kokemus monikulttuurisista toimintaympäristöistä sekä tiimijohtamisesta.

Yrittäjähenkisyys ja kaupallinen ymmärrys yhdistettynä välittävään asenteeseen ja arvoihin – tekee työtä täydellä sydämellä!

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!