↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Markkinoinnin ja viestinnän monitaituri, jolla on laaja kokemus markkinointiviestintäkanavista

  • Kansainvälisyys ja kokemus monikulttuurisista toimintaympäristöistä sekä tiimijohtamisesta

  • Yrittäjähenkisyys ja kaupallinen ymmärrys yhdistettynä välittävään asenteeseen – tekee työtä täydellä sydämellä!

Laura Smith

Marketing & Communications Manager

Kaipaako markkinointisisältösi uutta kulmaa tai viestintäsi kansainvälistä otetta? Teen monikanavaista sisällöntuotantoa ja markkinoinnin suunnittelua aina somestrategioista parhaiden viestintäkanavien ja kohderyhmien määrittelyyn. Pidän huolen, että markkinointiviestinnän materiaalit ovat visuaalisesti toimivia ja tekstisisältö puhuttelee lukijaa. Teen markkinointi- ja viestintämateriaalien käännöstöitä suomesta englanniksi ja tuotan englanninkielistä sisältöä. Käännöstyötäni voi lukea useiden verkkosivujen ja markkinointimateriaalien lisäksi myös julkaistuista kirjoista.

Teen töitä pääosin Englannista. Asun Bury St Edmundsissa Cambridgen lähellä. Kansainvälistä työkokemustani värittää neljän vuoden asuminen ja työskentely eteläisessä Afrikassa, Namibiassa. Toimin Namibiassa markkinoinnintehtävissä paikallisessa yrityksessä ja tein freelancerina viestintätöitä isommalle asiakaskunnalle. Pyöritin ohessa myös menestyvää valo- ja videokuvausbisnestä.

Etätiimin johtaminen, kansainvälinen yhteistyö ja kommunikoinnin (niin sisäisen kuin ulkoisen) kehitys ovat minulle ammatillisesti tärkeitä aiheita ja missioita. Sydäntä lähellä on myös eettinen markkinointi ja kestävän kehityksen parissa työskentely. Teen töiden ohessa jatko-opintoja Master’s in Educational Leadership -tutkintoa kohti. Olen syventynyt erityisesti etäjohtamisen ja etätiimityön teemoihin sekä motivaatiota ympäröiviin aiheisiin.

Ota yhteyttä, mikäli kaipaat monipuolista ja idearikasta sisältömarkkinoijaa tai kansainvälistä apua vaikkapa käännöstöihin tai monikielisen sisällön ja viestinnän suunnitteluun!

#Supervoimat

Markkinoinnin ja viestinnän monitaituri, jolla on laaja kokemus markkinointiviestintäkanavista

Kansainvälisyys ja kokemus monikulttuurisista toimintaympäristöistä sekä tiimijohtamisesta

Yrittäjähenkisyys ja kaupallinen ymmärrys yhdistettynä välittävään asenteeseen – tekee työtä täydellä sydämellä!

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7