↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Timanttiset asiakaspalvelutaidot

  • Periksiantamattomuus

  • Oppimisen into

Laura Torvinen

Toimistoharjoittelija #SuperAssari

Opiskelen merkonomiksi taloushallinnon puolella Joensuussa. Tulin työharjoitteluun Wannadolle Espanjan auringon alle. Harjoitteluuni kuuluu henkilöstön tukipalvelut sekä laskutus ja reskontra, ja toimin täällä toimiston #SuperAssarina.

Entiseltä ammatiltani olen kokki, joten ongelmanratkaisutaitoni ja paineensietokykyni on nostettu huippuunsa ravintolatyön myötä. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäni, ja pyrinkin aina käytökselläni siihen, että asiakas on tyytyväinen saamaansa palveluun ja haluaa tulla asiakkaakseni jatkossakin. Suomen kielen lisäksi käytän englantia sekä nyt opiskelen kovasti espanjaa, sillä olen aina ihannoinut espanjan kieltä. Rakastan haasteita ja haastaa itseäni – ikinä ei voi oppia liikaa.

Tykkään tehdä asioita laidasta laitaan, ja harrastukseni seilaavatkin villasukan kutomisesta metsästykseen. Luonteeltani olen helposti lähestyttävä ja supersosiaalinen.

#Supervoimat

Timanttiset asiakaspalvelutaidot

Periksiantamattomuus

Oppimisen into

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7