Maarit Hiidenportti

Viestinnän ja kuvituksen #SuperAssari

maarit@wannado.fi
0456132906

Olen Wannadon viestintäasiantuntija, bloggaaja, litteroija ja kuvittaja. Olen työskennellyt viestinnän parissa 19-vuotiaasta lähtien aina pienistä paikallislehdistä kaupungin hallintoon ja Ulkoasiainministeriöön saakka. Kirjoitan suomeksi ja englanniksi, olipa toiveenasi jatkosodan aikainen panssarikalusto, mindfulness tai vaikka rakkauskirje salaiselle ihastukselle. Myös novellit ja tarinat taipuvat.

Taidekoulutukseni sisälsi vahvasti viestintää, joten analysoin, tulkkaan, selitän ja informoin sekä sanoin että kuvin. Minulle on kunnia-asia, että viestintä toimii moitteetta.

Taideosaamiseni on hahmosuunnittelussa, sarjakuvissa, historiallisessa taiteessa ukiyoesta keskiaikaisiin puupiirroksiin, underground-aiheissa, kuten punk ja steampunk, tatuoinneissa sekä tarinan kerronnassa. Simppelit animaatiot onnistuvat kollegani Matiaksen kanssa.

Pystyn tekemään sinulle muun muassa kansikuvia, julisteita, printtejä, paitakuvia, pinssejä, postikortteja, tarroja ja päheitä hihamerkkejä taatusti erilaisella tyylillä. Amerikassa on tyytyväinen punkbändi, jonka fanit pukeutuvat minun piirtämiini tuotoksiin. Wannadon kuvitukset ovat minun käsialaani.

Erikoisalaani on Japanin tuntemus. Matkailen maassa säännöllisesti.

Vapaalla piirrän sarjakuvia, fanitan Billy Idolia, pyrin elämään kuten Anita Moorjani ja omistan ehkä Suomen suurimman tarrakokoelman.

Mottoni: ”Live your life fearlessly” ja ”Be true to yourself. Your soul is the true captain”.

PORTFOLIOTILAA MAARIT

Maaritin 7 Supervoimaa:

  • Pitkän linjan viestijä, joka kirjoittaa suomeksi ja englanniksi blogit, asiakaskyselyt, tarinat ja rakkauskirjeet
  • Kuvittanut kaikki Wannadon omat piirrokset
  • Wannadon nopein litteroija
  • Kuvittaa printit, nettisivut, sarjikset, kirjan kannet ja kaiken muunkin siinä samalla
  • Hahmosuunnittelija ja tarinankertoja
  • Suosikkisarjakuvahahmo on X-Menin Painajainen
  • Omistaa mahdollisesti Suomen suurimman tarrakokoelman