Maarit Hiidenportti

Viestinnän ja kuvituksen #SuperAssari

maarit@wannado.fi
0456132906Meedio-Maarittinakin tunnettu kuvittaja, haamukirjoittaja, yhteiskunnallinen bloggari ja sisällöntuotannon kansainvälinen multitalentti tässä käytettävissänne, rouva tai herra (tai muu) on hyvä vaan, nam.

Haluaisitko tietää, millainen supersankari pohjimmiltasi olet? Kuvitan sinut, pomosi, kollegasi, lemmikkisi tai vaikka anoppisi sarjakuvahahmona hetkessä. Etevänä taidesieluna herätän myös muut tärkeät viestisi eloon kuvituksella ja graafisella plänäilyllä piirtopöydän ja sarjakuvahyllyn katveesta. SuperAssareiden verkkosivun kuvituksen olen omin käsin taiteillut.

En ainoastaan ole etevä kuvittaja, vaan myös kirjoittamisen, oikoluvun ja tekstintuottamisen superammattilainen, sekä suomeksi että englanniksi – englanti on käytössäni päivittäin. Teen myös litterointia tarkasti videolta puhtaaksikirjoittaen, suomeksi ja englanniksi. Kokemusta viestinnästä löytyy toimittajan työn lisäksi kaupungin hallintotasolta, Ulkoasiainministeriöstä ja novellikirjoituksesta – molemmilla kielillä. Kansainvälisillä vesillä teen käännösyhteistyötä yhdysvaltalaisen, oman alansa johtavan tutkimuslaitoksen kanssa, askartelen taideprojekteja saman mielisten taidesielujen kanssa mantereelta toiselle, ja avustan texasilaista punk-bändiä markkinointikamojen kanssa.

Tapahtuipa firmasi seinien sisällä kummia tai olipa siellä tarvetta sille, että jotain tapahtuisi, call me on the line, Call me, call me any, anytime. Call me!

PORTFOLIOTILAA MAARIT

Maaritin 7 Supervoimaa:

  • Faktan ja fiktion kirjoitus mistä aiheesta tahansa suomeksi ja englanniksi – kuuntelee sinua myös japaniksi
  • Pilkuntarkka oikoluku ja syvä asioihin pureutuminen
  • Kuvitus, sarjakuvat, tarinointi kuvin
  • Päämääriin pääseminen keinolla millä hyvänsä dead lineen mennessä
  • Tunnustaa ja ennustaa korteista sinun tai firmasi kuviot
  • Vanha toimittajakettu pureutuu asioihin juurta myöten
  • INTJ-nainen, joka selviää vaikka maailmanlopusta paniikitta