↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Tehokas ajanhallitsija

  • Rohkea uudistaja

  • Can do -asenne

Maija Tähtinen

Markkinoinnin #SuperAssari

Kaipaatko apua ja sparrausta liiketoimintasuunnitelmaasi? Mietitkö miten tehdä toiminnasta entistä tehokkaampaa ja tuottavampaa? Autan tuomalla uutta näkökulmaa toimintaanne ja opastan, miten strategisen viestinnän avulla nostetaan tekeminen seuraavalle tasolle.

Tietotaitoa löytyy vähän alalta kuin alalta, start-upeista ja isoistakin firmoista. Olen KTM kansainvälisen liiketoiminnan ja yrittäjyyden puolelta ja yritysmaailman lisäksi olen ollut aktiivisesti mukana järjestöelämässä. Tiimityöskentely on tuttua joukkuelajiharrastuksista ja valmentamisesta, mutta olen myös vetänyt 5-30 hengen viestintätiimejä.

Innostun brändeistä ja brändinhallinnasta. Minulta onnistuvat säkenöivät tuotelanseerauskampanjat ja tuloksellinen viestintä. Olen tottunut organisoimaan niin suuria spektaakkeleja kuin pienen piirinkin tapahtumia. Tehokas tekeminen on minun ydinjuttuni ja ihan parasta on, kun näkee oman työnsä tuloksen. En pelkää käyttää teknologiaa hyödyksi ja useimmat julkaisu- ja SoMe-työkalut tunnen kuin omat taskuni.

Työskentelen pääsääntöisesti Turusta käsin ja vapaa-ajalla minut löytää todennäköisesti salibandyhallilta tai futiskentiltä. Matkustus ja shoppailu ovat ykkösjuttujani, mutta olen erittäin aktiivinen kierrättäjä, kätevä käsistäni ja kaikkea ei hankita uutena. Olen vieraillut yli kuudessakymmenessä maassa ja tarvittaessa löytyy myös yhteistyöverkostoa ulkomailta.

Mottoni on ”Love what you do” ja usein tulee katsottua maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi.

#Supervoimat

Tehokas ajanhallitsija

Rohkea uudistaja

Can do -asenne

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7