↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Asiakaspalvelu

  • Kielitaito

  • Aurinkoisuus

Maritta Savolainen

Tietojärjestelmäharjoittelija #SuperAssari

Heissan!

Olen Maritta, Wannadon uusi harjoittelija ja kolmannen vuoden kansainvälisen liiketalouden opiskelija. Tulin Wannadolle ammatilliseen harjoitteluun tietojärjestelmien pariin Espanjaan Fuengirolan auringon alle. Työkokemusta minulta löytyy monen vuoden ajalta asiakaspalvelusta, joka onkin itselleni erittäin luontevaa. Olen lojaali ja tunnollinen työntekijä.

Tradenomin tutkinnossani olen syventynyt kansainvälisen kaupan eri näkökulmiin, ja tutkinto on ehdottomasti ollut itselleni oikea valinta. Tutkinto suoritetaan englannin kielellä, minkä osalta olen saanut hyvää kieliosaamista. Puhun lisäksi hieman thaita, espanjaa sekä ruotsia.

Pidän siitä, kun pääsen kehittämään itseäni ja omaa osaamistani! Persoonana olen aurinkoinen ja helposti lähestyttävä. Vapaa-ajallani tykkään harrastaa liikuntaa, mitä tasapainotan katselemalla sarjoja ja elokuvia.

#Supervoimat

Asiakaspalvelu

Kielitaito

Aurinkoisuus

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7